Иновативен преглед с Брастер + консултация с лекар на резултатите от прегледа, за профилактика на рак на гърдата за 54 лв. от МЦ "Майчин дом"

   60 закупени   
Иновативен преглед с Брастер + консултация с лекар на резултатите от прегледа, за профилактика на рак на гърдата за 54 лв. от МЦ "Майчин дом"
КУПИ ВАУЧЕР за 10,00 лв.
Заплащане на място 44,00 лв.
Обща сума 54,00 лв.

Стара цена: 60,00 лв.
Спестяваш: 6,00 лв.
-10%

Валидност на ваучера: 12.04.2022 г. до 13.07.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Майчин дом Медицински Център   Рейтинг: 4.50 / 5 при 2 гласували

  • Ваучерът е на стойност: 10 лв., на място се заплащат 44 лв.
  • Ваучерът включва: Преглед с Братстер + консултация с лекар на резултатите от прегледа и препоръки за последващо поведение на пациента, съвети относно диета и здравословен начин на живот за профилактика на рак на гърдата
  • Необходимо е предварително запазване на час
  • ЗАПАЗИ ЧАС ОНЛАЙН от ТУК, като избереш опция Ваучер
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер
Майчин дом Медицински Център гр. София 1463
ул. Здраве N2
Тел.: 02 917 24 51

Работно време:
от понеделник до петък: от 08.30 до 17.30 часа
Работно време Рентген:
от понеделник до петък: от 08.30 до 13.00 часа

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Медицинското устройство Braster Pro, благодарение на специална матрица от течни кристали, регистрира области с висока температура в гърдите, които могат да показват злокачествени промени. По този начин се анализират термографските изображения на гърдите, търсейки термични и структурни асиметрии. Ако се открият такива асиметрии, пациентът трябва да бъде насочен за допълнителни диагностични тестове. Раковите клетки се диференцират от здравословния метаболизъм и производството на плътна капилярна мрежа. Тези два процеса причиняват огнища на повишена температура, които се виждат при контактната термография.

Методът на контактната термография, използван в Braster Pro, е признат от Полското дружество на гинеколозите и акушерите като допълнителен метод за ехография на гърдата и мамография.
Тестът е безболезнен и безопасен, защото не използва радиация. Тестът отнема около 15 минути. Патентованата термографска матрица дори записва много малки промени в гърдите - само от 3 мм. Възрастта на пациента и структурата на гърдата не влияят на ефективността на проучването.

Тестът Brasterem Pro допълва стандартните диагностични методи и скрининговите тестове.
Важно е да се добави, че комбинирането на различни методи дава по-голям шанс за откриване на смущаващи промени на ранен етап, което може да означава по-малко инвазивно лечение и увеличаване на вероятността за пълно възстановяване.

Медицински център Майчин дом е първото здравно заведение в България, въвело този метод за диагностика и има опит с над 500 преминали вече пациенти.

"Майчин дом-Медицински център” е здравно заведение за извънболнична медицинска помощ. Специалистите в центъра извършват гинекологични прегледи и консултации, микробиологични и цитологични изследвания (цитонамазки ), лечение на оплаквания, свързани с проблеми в репродуктивна възраст, климактериум и менопауза.
Центърът разполага с отлична материална база, модерна апаратура и оборудване, позволяващи осъществяване на рентгенологична, мамографична и ултразвукова образна диагностика.
В центърът са най-изтъкнатите специалисти в едно рядко срещано направление - Детско-юношеската гинекология. В този кабинет се извършват:

  • наблюдение и лечение на неврохормоналната регулация на менструалния цикъл;
  • лечение на дефектите в развитието на половата система;
  • профилактика на заболяванията, свързани с отклонения в половите хромозоми.

"Майчин дом-Медицински център” предлага консултации със специалисти от Университетска АГ болница " Майчин дом” и при необходимост и желание на пациента, насочва за болнично лечение в Университетска АГ болница " Майчин дом”.

Сходни предложения

Мамография, в ДКЦ III  Варна, за 44 лв.

Мамография, в ДКЦ III Варна, за 44 лв.

Важи за: Варна

54 закупени
-12%
50,00 лв.
44,00 лв.
Eхомамография за 30 лв. от ДКЦ Александра Хелф
-14%
35,00 лв.
30,00 лв.
CA 15-3 туморен маркер на млечни жлези от Лаборатории Кандиларов!

CA 15-3 туморен маркер на млечни жлези от Лаборатории Кандиларов!

Важи за: София, Варна, Пловдив, Шумен

137 закупени
-31%
22,90 лв.
15,90 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се