Липофилинг на цяло лице и устни + Безплатна консултация, от МБАЛ Скин Системс!

   32 закупени   
Липофилинг на цяло лице и устни + Безплатна консултация, от МБАЛ Скин Системс!
КУПИ ВАУЧЕР за 200,00 лв.
Заплащане на място 1000,00 лв.
Обща сума 1200,00 лв.

Валидност на ваучера: 27.04.2022 г. до 5.05.2023 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

 • Ваучерът е на стойност: 200 лв, на място се доплащат останалите 1000лв. за Липофилинг на цяло лице и устни + БЕЗПЛАТНА консултация
 • ​След закупуването на ваучер може да се организира и онлайн консултация с хирург.
 • Изисква се предварително запазване на час
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима
 • Офертата е валидна само в указаните срокове
 • Процедурата се извършва в отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс. Болничния престой е 7-8 часа. Използва се обща венозна анестезия.
 • Процедурата се извършват от:
  • Д-р Спартак Милев - пластичен хирург
 • В цената са включени консултация, упойка, всички консумативи, необходими за извършването на процедурата.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652
Скин Системс МБАЛ Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 95-97

Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32

За повече информация: Тел. + 359 882 916 556
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652

В отделението по пластично-възстановителна хирургия на МБАЛ Скин Системс можете да сбъднете мечтата си и всеки път, когато се погледнете в огледалото да виждате съвършенно гладко лице без бръчки!

Липофилингът е процедура, при която със собствена мастна тъкан се попълват бръчки, уголемяват се устни и се придава обем на тъканите. Чрез малък разрез се взима мазнина от друга част на тялото и след специфична обработка, се инжектира в желаната област. Не остават белези. До 4-10 дни след процедурата има леки синини, които отминават бързо, като възстановяването е строго индивидуално за всеки.
Предложението важи за цяло лице и устни. Процедурата може да бъде комбинирана с липосукция, като отделно се заплаща самата липосукция.

Предложение с отстъпка за липосукция може да видите ТУК

Условия:

Процедурата се извършва в отделението по пластично-въстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс. Болничния престой е 7-8 часа. Използва се обща венозна анестезия.

Процедурата се извършват от:

Д-р Спартак Милев

Д-р Георги Делянов

Д-р Рупен Мектубджян

В цената са включени консултация, упойка, всички консумативи, необходими за извършването на процедурата.

Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.

Повече информация за МБАЛ Скин Системс:

В отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия МБАЛ Скин Системс се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и ботокс; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.
В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на МБАЛ Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

Сходни предложения

Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
-15%
2000,00 лв.
1700,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се