Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Минерал тест ДОБАВКИ: калций, калий, магнезий, желязо, цинк, хром, кобалт, мед, молибден, манган, селен, силиций, сяра

   1 закупени   
Минерал тест ДОБАВКИ: калций, калий, магнезий, желязо, цинк, хром, кобалт, мед, молибден, манган, селен, силиций, сяра
Заплащане на място 0,00 лв.
Обща сума 214,20 лв.

Стара цена: 244,00 лв.
Спестяваш: 29,80 лв.
-12%

Валидност на ваучера: 3.08.2020 г. до 30.10.2020 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Мineraltest.bg  

 • Ваучерът e на стойност 214.20 лв
 • Ваучерът е за: Минерал тест ДОБАВКИ;
 • Материал за проба:

Вариант 1: Около 10 броя нокти от ръцете ИЛИ от краката.

Вариант 2: Поне една чаена лъжичка коса.

 • След закупуването на ваучер изпратете код на ваучера на info@mineraltest.bg и ще получите инструкции с Указания за самостоятелно вземане на пробен материал, ID номер, плик за поставяне на пробата и празен плик за обратно връщане;
 • Получаване на резултатите: Резултатите от анализа са готови в рамките на 15 работни дни от постъпване на пробата;

Подробна информация


Защо да направим Теста за предозиране или недостиг при редовен прием на хранителни добавки?

Кои минерали се тестват?

Ca (калций) , K (калий), Mg (магнезий), Fe (желязо), Zn (цинк), Cr (хром), Co (кобалт), Cu (мед), Mo (молибден), Mn (манган), Se (селен), Si (силиций), S (сяра).

Пробен материал:

Вариант 1: Около 10 броя нокти от ръцете ИЛИ от краката.

Вариант 2: Поне една чаена лъжичка коса.

Важно: При вземане на проба от боядисана коса трябва да се изчака косата да порасне 1-2 см и да се отреже от новоизрасналата коса, за да не се компрометират резултатите.

Получаване на резултатите: Резултатите от анализа са готови в рамките на 15 работни дни от постъпване на пробата.

Как се извършва анализът? Чрез самотест /автотест/, неинвазивно вземане на пробен материал вкъщи.

Начин на действие:

След успешно заплащане на поръчката, моля изпратете код на ваучера на info@mineraltest.bg и ще получите писмо с Указания за самостоятелно вземане на пробен материал, ID номер, плик за поставяне на пробата и празен плик за обратно връщане.

Минерал тест ДОБАВКИ показва стандартизирани референтни стойности. Така за в бъдеще ще знаете със сигурност кои продукти за подходящи са вас! По този начин не само ще спестите пари, но и ще подобрите вашето здравословно състояние и дееспособност.

Важна информация: Резултатът от анализа не може да замести диагнозата на лекар специалист и не трябва да се разглежда като такава. Моля, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар или терапевт преди да започнете самолечение, да промените действащата терапия или дори да я прекратите.

Какво е минерал тест?

Анализите на минерали в коса, нокти, домашен прах, почва или козина от куче са отлични методи за определяне и измерване на недостига или излишъка на минерални вещества, както и наличието на тежки метали.

Често се забелязва очевидна връзка между небалансирания минерален състав в организма и наличието на тежки метали (токсични минерали) и смущения в психичното здраве, а не се изключват и редица хронични заболявания.

Анализът на минерали в косата и ноктите позволява не само установяването на микроелементи в тялото, но и прецизния анализ на хронични отравяния с тежки метали.

Анализът за наличие на токсини в домашния прах или минералния състав на почвата дават надеждна информация за качеството на средата в нашето ежедневие.

Кои фактори предизвикват дисбаланса на минерални вещества в тялото?

 1. Хранене. Неправилното хранене, свързано с често приемане на рафинирани и преработени храни, алкохол и небалансираните диети могат да доведат до смущения в метаболизма.
 2. Замърсяване с токсични метали. Човешкият организъм е изложен постоянно на многобройни източници замърсяващи тялото с отровни метали като например: цигарен дим /кадмий/, антиперспиранти /продукти против изпотяване/, алуминиево фолио без покритие /алуминий/, татуировки /олово, никел/, дива сьомга, скумрия, херинга /живак/. Всичко това може да доведе до дисбаланс в хранителните вещества постъпващи в тялото и до отрицателни въздействия върху метаболизма.
 3. Хранителни добавки. Приемът на неподходящи хранителни добавки или неправилно количество от тях могат да доведат до дисбаланс в организма и евентуални заболявания.
 4. Медикаменти. Както предписаните по рецепта, така и лекарствата без рецепта могат да намалят складираните в тялото полезни минерални вещества и/или да увеличат количеството на токсични метали.
 5. Стрес. Емоционалният и психическият стрес могат също така да повлияят неблагоприятно депата от минерали в тялото и едновременно с това да намалят способността за приемане и оползотворяване на хранителните вещества.
 6. Генетична наследственост. От родителите може да се наследи определен дисбаланс на някои минерали в тялото. Минералните вещества често се разглеждат като по-лека и безопасна медицина за лечение на леки заболявания.

Минералните вещества не са безопасни. Един засилен прием на минерални вещества, особено, ако е едностранчив и за по-дълъг период от време, може да бъде вреден за Вас.

Сходни предложения

Пакет от изследвания за диабет за 19.50 лв., от МДЛ "Мед-Диа"

Пакет от изследвания за диабет за 19.50 лв., от МДЛ "Мед-Диа"

Важи за: София, Сандански, Пазарджик

48 закупени
-36%
30,50 лв.
19,50 лв.
Хормонален дисбаланс? TSH и FT4 от СМДЛ МиЛаб, за 18 лв.

Хормонален дисбаланс? TSH и FT4 от СМДЛ МиЛаб, за 18 лв.

Важи за: Пловдив, Стара Загора, Панагюрище, Горна Оряховица

129 закупени
-25%
24,00 лв.
18,00 лв.
ХОРМОН по избор за МЪЖЕ! Testosteron, LH, FSH или Prolactin от Лаборатории Кандиларов!

ХОРМОН по избор за МЪЖЕ! Testosteron, LH, FSH или Prolactin от Лаборатории Кандиларов!

Важи за: София, Варна, Пловдив, Сандански

367 закупени
-31%
18,89 лв.
13,00 лв.
Пакет "Анемия" за 12 лв. от СМДЛ "Надежда 1"
-33%
18,00 лв.
12,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се