Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Минерал тест ДОМАШЕН ПРАХ

   1 закупени   
Минерал тест ДОМАШЕН ПРАХ
Заплащане на място 0,00 лв.
Обща сума 224,40 лв.

Стара цена: 258,50 лв.
Спестяваш: 34,10 лв.
-13%

Валидност на ваучера: 3.08.2020 г. до 30.10.2020 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Мineraltest.bg  

  • Ваучерът e на стойност 224.40 лв
  • Ваучерът е за: Минерал тест ДОМАШЕН ПРАХ;
  • Материал за проба: Домашен прах от вътрешни помещения, уличен прах, автомобилен прах.
  • След закупуването на ваучер изпратете код на ваучера на info@mineraltest.bg и ще получите инструкции с Указания за самостоятелно вземане на пробен материал, ID номер, плик за поставяне на пробата и празен плик за обратно връщане;
  • Получаване на резултатите:

____​____Резултатите от анализа са готови в рамките на 15 работни дни от постъпване на пробата;

Подробна информация


Защо да тествате домашния прах за наличието на тежки метали?

Замърсяванията с домашен прах и провокираните от него алергии са от голям интерес, защото прекарваме все повече време в затворени помещения. Отстранявайки тежките метали натрупани в дома и тялото ще се почувствате по-енергични, ще имате по-добро качество на съня и подобрен фокус.

Кои тежки метали в домашния прах биват измервани?

Pb (олово), Cd (кадмий), Cr (хром), Ni (никел), Hg (живак), Cu (мед), As (арсен), Zn (цинк), Sn (калай), Co (кобалт).

Пробен материал: Домашен прах от вътрешни помещения, уличен прах, автомобилен прах.

Получаване на резултатите: Резултатите от анализа са готови в рамките на 15 работни дни от постъпване на пробата.

Начин на действие:

След успешно заплащане на поръчката, моля изпратете код на ваучера на info@mineraltest.bg и ще получите писмо с Указания за самостоятелно вземане на пробен материал, ID номер, плик за поставяне на пробата и празен плик за обратно връщане.

Правен съвет: Този анализ може да се разглежда само като приблизителен. Признаване на резултатите от държавните институции или съдебните власти да се счита за изключено. Нашият анализ Ви дава достоверна информация за наличието на замърсяване с тежки метали в различни видове прах, както във вътрешни помещения така и навън.

Домашният прах се състои от фини частици, от човешки косми, човешки кожни клетки и от различни вредни вещества - например тежки метали, които се свързват с различни източници от околната среда. Към тези външни източници спадат: емисии от превозните средства, индустриални замърсители и инфилтрации от вятъра - фин прах.

Заразеният с тежки метали домашен прах с дългосрочна експозиция застрашава здравето на човека поради високата си токсичност и неразградимостта на частиците. Тежките метали могат да попаднат в тялото чрез поглъщане, вдишване и контакт с кожата. Децата са по-застрашени поради поведението си и усиления си растеж (напр. по-често вдишване).

Около 1/3 от домашния прах се създава във Вашия дом (килими, мебели диван, матрак), а 2/3 идва отвън - през прозорци, врати, значително количество от подметките на обувките Ви и от козината на домашните любимци.

Затова всеки път когато влезете в контакт с мебелите си сте потенциално изложени на тежки метали и други вредни съединения. Прекомерната концентрация на токсични метали в тялото например олово, кадмий, мед, цинк, може тежко да увреди нервната система и вътрешните органи - мозък, черен дроб, бъбреци, бял дроб, сърце. Прекомерната чувствителност към вдишаните тежки метали като никел, мед и кобалт може да доведе до хронични възпаления, болки в мускулите и ставите и до синдрома на постоянната умора (алергии към домашен прах). Анализ на рисковете за здравето (Health Risk Assessment, HRA) оценява възможността за заболяване при дългосрочна експозиция.

Сходни предложения

ХОРМОН по избор за МЪЖЕ! Testosteron, LH, FSH или Prolactin от Лаборатории Кандиларов!

ХОРМОН по избор за МЪЖЕ! Testosteron, LH, FSH или Prolactin от Лаборатории Кандиларов!

Важи за: София, Варна, Пловдив, Велико Търново

367 закупени
-31%
18,89 лв.
13,00 лв.
Изследване на Витамин D за 19 лв. от МДЛ "Мед-Диа"

Изследване на Витамин D за 19 лв. от МДЛ "Мед-Диа"

Важи за: София, Пазарджик

125 закупени
-21%
24,00 лв.
19,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се