Пакет грижа за косата с Плазма терапия след Ковид инфекция за 672 лв. от Дерматологична клиника ЕвроДерма

   3 закупени   
Пакет грижа за косата с Плазма терапия след Ковид инфекция за 672 лв. от Дерматологична клиника ЕвроДерма
КУПИ ВАУЧЕР за 134,40 лв.
Заплащане на място 537,60 лв.
Обща сума 672,00 лв.

Стара цена: 790,00 лв.
Спестяваш: 118,00 лв.
-15%

Валидност на ваучера: 16.05.2022 г. до 15.08.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ЕвроДерма - Дерматологична клиника  

 • Ваучерът е на стойност: 134.40 лв, на място се заплащат 537.60 лв.
 • Ваучерът е за: Пакет грижа за косата с плазма терапия след Ковид инфекция
 • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони
 • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място
ЕвроДерма - Дерматологична клиника гр. София, ул. Пенчо Славейков 4
Работно време с пациенти: 09:00-19:00
Записване на час на телефон: 070020017

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Пакетът включва:

 • Един филър за коса
 • Една мезотерапия
 • Една плазма терапия - един лечебен коктейл

Пакетът е с времетраене 2 месеца, по предварително изготвен график.

Мезотерапия за стимулиране растежа на коса:
Мезотерапията за стимулиране растежа на коса е инжекционна процедура. Тя се използва от десетилетия, с цел да възстанови блясъка и обема на изтънялата коса и да стимулира корените на косата, да я укрепи, заздрави и направи по-жизнена. Мезотерапевтичните коктейли активират растежа на косата, подобряват нейната еластичност, сила и плътност. Повърхностните микроинжекции се поставят точно под епидермалния слой на кожата в съответните тъкани, за да се стимулира естествената регенерация и клетъчната пролиферацията на космения фоликул.

Мезотерапията се прилага при жени и мъже, за лечение на косопад, причинен от медикаментозно лечение, в следствие на стрес, на заболяване, хормонален дисбаланс, при алопецияареата, андрогеннаалопеция, за профилактика и др. Мезотерапията използва процес с двойно действие, който включва както химическа, така и механична стимулация на засегнатата област, посредством многократни убождания.
Мезотерапевтичният разтвор, който се инжектира в скалпа, съдържа комбинация от специфични микроелементи, минерали, аминокиселини, витамини, растежни пептиди, нуклеинови киселини и коензими, специално подбрани според уникалните нужди на пациента. Лечението възстановява функционалността на кожата и засилва метаболизма на клетките, подобрява кръвообръщението в зоната на скалпа, хидратира и подхранва кожата на главата, спира косопада и укрепва корена на косъма. Събужда заспалите фоликули и осигурява стабилен растеж на нова и здрави коса и постепенно възстановява хормоналния баланс.

Филър за коса:
Ако страдате от загуба на коса или разреждане на косата, DR CYJ Hair filler предоставя ефикасно решение -комплекс от 0.7% хиалуронова киселина и 7 биомиметични пептида, който стимулира растежа на коса и се грижи за скалпа. Патентован метод на активно действие на биомиметичните пептиди за период от 2 седмици, а не само при инжектиране на продукта, както е при други терапии. DR.CYJ ФИЛЪР ЗА КОСА стимулира образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15-я ден след процедурата.Поставя се на принципа на мезотерапията в засегнатите зони.

Плазма терапия:
Около 60% от човешката кръв се състои от плазма. Плазмата съдържа растежни фактори, витамини, ензими, белтъци и хормони, притежаващи мощен подмладяващ ефект. Този методи е познат отдавна в медицината, но нейното приложение постоянно се увеличава. В естетичния сектор повлиява множество проблеми и несъвършенства - от фини линии и бръчки, през белези от акне, розацея и косопад. Освен подмладяващият ефект, допълнително се подобрява и кръвообращението чрез образуване на нови кръвоносни съдове. PRP оказва своя ефект на клетъчно ниво, като с помощта на растежните фактори се постига биостимулация на всички клетки. Терапията има изключителен ефект и при косопад и лечение на белези.

A-PRP предизвиква регенерация на тъканите на космената луковица, като подобрява кръвоснабдяването и увеличава пролиферацията на клетките в космения фоликул, което води до по-силни и здрави косми. Нейният натурален и автоложен произход изключва странични ефекти.

Два основни типа алопеция засягат хората:

 • Androgenic Alopecia - най-честата причина за загубата на коса при този вид е хормонален дисбаланс, липса на хранителни вещества или различни заболявания. Лечението е предизвикателство и предишни терапии демонстрират ниска ефективност или имат странични ефекти.
 • Alopecia Areata - рядко автоимунно заболяване, което причинява плешивост на отделни участъци.

И при двата вида алопеция, A-PRP е доказано ефективна когато :

 • Androgenic Alopecia : Мъже и жени, в ранен до среден стадий на косопад - I до V степен по скалата на Норууд (от VI до VII A-PRP се използва за подпомагане оцеляването на космените присадки).
 • Alopecia Areata : Мъже и жени, показват отлични резултати в повечето случаи

Плазмата се инжектира в мезодермата.

В клиника ЕвроДерма се предлагат пълни дерматологични и венерологични прегледи и консултации, както и всички процедури в областта на естетичната дерматология със сертифицирани материали. Дерматологичната клиника се намира в София и в нея работят едни от най-изтъкнатите дерматолози в България с многобройни специализации и научни публикации.Те са лектори и трейнери за повечето манипулации и заболявания в дерматологичната практика. Доверете се на най-добрите!

Сходни предложения

Пакет COVID-19 от СМДЛ Кандиларов!

Пакет COVID-19 от СМДЛ Кандиларов!

Важи за: София

29 закупени
-17%
69,00 лв.
57,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се