Пакет грижа за косата след Ковид инфекция за 323 лв. от Дерматологична клиника ЕвроДерма

   3 закупени   
Пакет грижа за косата след Ковид инфекция за 323 лв. от Дерматологична клиника ЕвроДерма
КУПИ ВАУЧЕР за 64,59 лв.
Заплащане на място 258,39 лв.
Обща сума 322,98 лв.

Стара цена: 380,00 лв.
Спестяваш: 57,02 лв.
-15%

Валидност на ваучера: 14.08.2022 г. до 13.11.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ЕвроДерма - Дерматологична клиника  

  • Ваучерът е на стойност: 64.60 лв, на място се заплащат 258.40 лв.
  • Ваучерът е за: Пакет грижа за косата след Ковид инфекция
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място
ЕвроДерма - Дерматологична клиника гр. София, ул. Пенчо Славейков 4
Работно време с пациенти: 09:00-19:00
Записване на час на телефон: 070020017

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Пакетът включва:

  • Две Лечебни мезотерапии
  • Три Терапии Guna за коса
  • Една Медикаментозна мезотерапия

Процедурите се правят 2 дни седмично в продължение на 1 месец.

Мезотерапия за стимулиране растежа на коса:
Мезотерапията за стимулиране растежа на коса е инжекционна процедура. Тя се използва от десетилетия, с цел да възстанови блясъка и обема на изтънялата коса и да стимулира корените на косата, да я укрепи, заздрави и направи по-жизнена. Мезотерапевтичните коктейли активират растежа на косата, подобряват нейната еластичност, сила и плътност. Повърхностните микроинжекции се поставят точно под епидермалния слой на кожата в съответните тъкани, за да се стимулира естествената регенерация и клетъчната пролиферацията на космения фоликул.

Мезотерапията се прилага при жени и мъже, за лечение на косопад, причинен от медикаментозно лечение, в следствие на стрес, на заболяване, хормонален дисбаланс, при алопецияареата, андрогеннаалопеция, за профилактика и др. Мезотерапията използва процес с двойно действие, който включва както химическа, така и механична стимулация на засегнатата област, посредством многократни убождания.
Мезотерапевтичният разтвор, който се инжектира в скалпа, съдържа комбинация от специфични микроелементи, минерали, аминокиселини, витамини, растежни пептиди, нуклеинови киселини и коензими, специално подбрани според уникалните нужди на пациента. Лечението възстановява функционалността на кожата и засилва метаболизма на клетките, подобрява кръвообръщението в зоната на скалпа, хидратира и подхранва кожата на главата, спира косопада и укрепва корена на косъма. Събужда заспалите фоликули и осигурява стабилен растеж на нова и здрави коса и постепенно възстановява хормоналния баланс.

GUNA методът съчетава принципите на класическата медицина и хомеопатията. Това е т.нар. физиологична регулативна медицина, която възстановява променената структура на тъканите без странични ефекти.
GUNA лаборатория разработи продукти и медицински апарат към тях - GUNAPHORESIS, работещ на принципа на резонансната магнитофореза.

В клиника ЕвроДерма се предлагат пълни дерматологични и венерологични прегледи и консултации, както и всички процедури в областта на естетичната дерматология със сертифицирани материали. Дерматологичната клиника се намира в София и в нея работят едни от най-изтъкнатите дерматолози в България с многобройни специализации и научни публикации.Те са лектори и трейнери за повечето манипулации и заболявания в дерматологичната практика. Доверете се на най-добрите!

Сходни предложения

Пакет COVID-19 от СМДЛ Кандиларов!

Пакет COVID-19 от СМДЛ Кандиларов!

Важи за: София

31 закупени
-17%
69,00 лв.
57,00 лв.
Изследване на Д-димер за 20 лв. от Клиника "Малинов"
-20%
25,00 лв.
20,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се