Медико-диагностичен център Спектър

Медико-диагностичен център Спектър
Рейтинг: 3.50 / 5 при 2 гласували

Информация

ДЦ ”СПЕКТЪР” предлага безлекарствено лечение на болката, акупунктура, разполага с висококачествена физиоапаратура за лечение след травми и периферни парези, програма за редукция на телесно тегло при деца и възрастни, лечебна физкултура при гръбначни изкривявания, преди и след раждане, хомеопатия.

В кабинета по „Физикална терапия и рехабилитация” се предлагат всички методи за физикално лечение като приоритет на дейността са именно безлекарстевните нетрадиционни методи, които повлияват болката, причинена от различни заболявания.

Медико-диагностичен център "Спектър":
"Ние сме екип от специалисти по образна диагностика, специализирали и работили във водещи Университетски болници. Нашата цел е да предоставим на пациентите си качествена услуга, съобразена с всички правила и стандарти на добрата медицинска практика. Ние смятаме, че индивидуалният подход към проблемите и състоянието на всеки пациент е изключително важен и задължителен в нашата работа. В нашите диагностични центрове предлагаме пълен спектър от образни и други изследвания."

Адрес

гр. София
ул. „Незабравка“ №25 (на територията на парк-хотел Москва)
Тел за записване на час: 0884 143354
Работно време от 09:00 до 19:00 часа, от понеделник до петък.

http://www.spectarbg.com/

Оферти

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise