PREVENTICA Медицински и дентален център

PREVENTICA Медицински и дентален център
Информация

Omed.bg е в партньорство с МЦ Preventica от юли 2022г. Preventica е първият център за превантивна медицина в България. Зад философията на центъра стои стремежът за предоставяне на цялостна и навременна грижа за здравето напациентите с индивидуален подход към всеки един от тях.  Дейността е фокусирана върху две основни направления – медицинска и дентална грижа. Основна задача на специалистите е да утвърдят превенцията като ключов елемент от здравето на своите пациенти.

Медицинският център разполага с високотехнологично оборудване от последно поколение и най-съвременните методи за диагностика и лечение. Пациентите могат да се доверят на квалифициран екип от специалисти в следните области: Стоматология, Кардиология, Пулмология, Ендокринология, Неврология, Педиатрия и Детска неврология, Гастроентерология, Офталмология, Психология, Гинекология, Мамология, Урология и др.

Освен с високото качество на предлаганите услуги, Preventica ще ви очарова и с модерната, уютна атмосфера. Ще ви посрещне екип от усмихнати и приветливи млади хора и с внимание към всеки детайл, ще допринесе за спокойното и приятно посещение на малки и големи.

Адрес

Адрес: Гaритидж Парк, Сграда 4,
ул. Донка Ушлинова 2, София 1766

Работно време
Понеделник - Петък
09:00 - 19:00

https://preventica.bg/bg

Оферти

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise