Сърце и Мозък УМБАЛ гр. Плевен

Сърце и Мозък  УМБАЛ гр. Плевен
Рейтинг: 4.35 / 5 при 23 гласували

Информация

Сърце и Мозък УМБАЛ е един от основните партньори на omed.bg в стремежа за достъпна здравна профилактика.

Мисията на Български Кардиологичен Институт е да изследва задълбочено проблемите на своите пациенти, да им предостави висококачествени здравни грижи, които надхвърлят техните очаквания и да се ангажира с продължаващото обучение и професионалната квалификация на нашите лекари.

Визията на Български Кардиологичен Институт е основана на стремежа за утвърждаването ни като регионален лидер в Източна Европа в грижата за пациентите, клиничните резултати, научните изследвания и медицинското образование.

Основателят и ръководството на Български Кардиологичен Институт вярват, че различните медицински и здравни специалисти могат и трябва да работят и мислят заедно като екип. Този вид сътрудничество, ефикасност и споделена визия стимулират върховите постижения в грижата за пациентите, научните изследвания и образованието. Тези принципи остават валидни и днес в Български Кардиологичен Институт - здравна, научна и учебна организация, основана от лидери-визионери, които твърдо вярват в шест фундаментални ценности, формиращи основата на корпоративната култура:

  • Качество - поддържаме високи стандарти чрез непрекъснато измерване, анализ и подобряване на здравните резултати.
  • Иновации - непрекъснато търсим по-ефективни, по-безопасни и разходно ефективни здравни технологии за постигане на нашите цели.
  • Сътрудничество - Български Кардиологичен Институт си сътрудничи и споделя знания с колеги от цял свят с цел увеличаване на здравните ползи за пациентите.
  • Удовлетворение - стремим се да надхвърлим очакванията на пациентите и колегите медицински специалисти.
  • Морал - придържаме се към високи морални принципи и професионални стандарти.
  • Грижа - стремим се да осигуряваме грижовна и подкрепяща среда на нашите пациенти, техните семейства и колегите медицински специалисти.

Адрес

Плевен 5800, България
ул. Пиер Кюри 2
Тел: +359-64-678-400

https://cardiacinstitute.bg/

Оферти

Отзиви

7.06.2022 г., 11:24:12 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Супер чистота, организация и ниво на обслужване! Благодарим!

7.06.2022 г., 11:23:49 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Всичко е на супер ниво!

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise