УНГ специалист хирург по ринопластика д-р Сунай Джафер

УНГ специалист хирург по ринопластика д-р Сунай Джафер
Информация

OMed.bg с удоволствие обявява присъединяването на виден специалист по ринопластика към нашата мрежа - Op. Dr. Sunay CAFER.
Роден и получил образованието си в България, нашият нов член е завършил медицина в Пловдив през 1994 година. Той е усъвършенствал уменията си в Университета Гази в Анкара, Турция, където се е специализирал в областта на оториноларингологията между 2000 и 2004 година. Разпознаваем с високите си стандарти и изчерпателно обучение, Университетът в Анкара му е позволил да овладее сложните техники на ринопластиката.

Със страст към естетиката на носа, която се заражда в началото на 2000-та година, той е учил и си е сътрудничил с няколко уважавани ментори в областта. Такива са проф. д-р Фикрет Илери, проф. д-р Сабри Услу, проф. д-р Метин Йълмаз и проф. д-р Алпер Чайлан, които са оказали значително влияние върху неговите хирургични техники. Иноватори като д-р Емре Илхан и д-р Серкан Гьоде също са изиграли важна роля в обогатяването на неговата експертиза с нови подходи към ринопластика.

Носейки над две десетилетия опит, нашият специалист - Op. Dr. Sunay CAFER е извършил успешно повече от 4500 операции, включително над 1000 ринопластики, което демонстрира неговия ангажимент и професионализъм в областта.

OMed.bg с радост предлага на нашите клиенти изключителните умения на хирург, който съчетава обширен опит с иновативни практики, правейки го водещ избор за тези, които обмислят да направят ринопластика.

Адрес

Оферти

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се