Психолог! Онлайн консултация с продължителност 1.5 часа с д-р Милена Статева

   11 закупени   
Психолог! Онлайн консултация с продължителност 1.5 часа с д-р Милена Статева
КУПИ ВАУЧЕР за 7,00 лв.
Заплащане на място 30,00 лв.
Обща сума 37,00 лв.

Стара цена: 60,00 лв.
Спестяваш: 23,00 лв.
-38%

Валидност на ваучера: 16.06.2022 г. до 15.08.2022 г.

Важи за: България


Осигурено от:   д-р Милена Статева  

  • Ваучерът е на стойност 7 лв. При запазването на час се заплащат 30 лв.
  • Ваучерът е за: Онлайн консултация с продължителност 1.5 часа с д-р Милена Статева
  • Може да запазите час ОНЛАЙН ТУК
  • ВАЖНО: При ползване на ваучер, моля отбележете "Първичен преглед", а не "Консултация" при запазването на час.
д-р Милена Статева
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Д-р Милена Статева работи за по-добро психично здраве вече близо 25 години. От психотерапевтичен, постепенно фокусът и се измества върху личностно, социално и кариерно развитие на хората, с които работи чрез социалната и професионалната им реализация. Това прави работата и подходяща не само за "обикновените" хора, но и за хора, които са подложени на професионален стрес - лекари, психолози, психиатри, служители на полиция и пожарна помощ, социални работници и други. Подходът е полезен и за хора на ръководни длъжности, които носят отговорност за екипи, организации, проекти, финанси.

Здравето не е просто липса на болест, а наличие на благоденствие

Повечето хора не са перфектни, а често житейският ни опит и преживявания в детството допълнително изграждат препятствия пред развитието ни. Съвременният свят на експлоатация, насилие и непробиваеми йерархии е ключов фактор в начините, по които се чувстваме, преживяваме, усещаме, подхождаме към света около нас, мислим и се отнасяме към себе си и към другите.

Д-р Милена Статева - "Вярвам, че особеностите ни ни правят различни и уникални. Задачата ми е да намалим заедно страданието от аспектите на личността, емоциите, начините на познание и поведенията, които са по-специфични за вас и ви пречат да се вписвате в сегашната среда на съревнователност, кризи и експлоатация. Подходът ми цели да мобилизираме спецификите на личността и характера ви,  за да постигнем начин на живот и приноси към вас самите и към заобикалящия ви свят, които ви носят удовлетвореност и ви зареждат."

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се