Удебеляване на пенис с обогатена мастна тъкан, от МБАЛ Скин Системс!

   20 закупени   
Удебеляване на пенис с обогатена мастна тъкан, от МБАЛ Скин Системс!
КУПИ ВАУЧЕР за 200,00 лв.
Заплащане на място 1600,00 лв.
Обща сума 1800,00 лв.

Стара цена: 2500,00 лв.
Спестяваш: 700,00 лв.
-28%

Валидност на ваучера: 30.08.2022 г. до 24.03.2023 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

 • Ваучерът е на стойност: 200 лв, на място се доплащат 1600 лв.
 • Ваучерът е за:
  • Цялостна процедура по удебеляване на пенис
  • Всички консумативи, необходими за извършването на процедурата
 • След закупуването на ваучер се изисква запазване на час за консултация на посочените телефони във ваучера.
 • Представянето на разпечатан ваучер е задължително.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 916 556
Скин Системс МБАЛ Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32
Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 9597
Адрес: Медицински център град
Елин Пелин, ул. Витоша 4

За повече информация: Тел. + 359 882 916 558
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 916 556

В МБАЛ Скин Системс можете да сбъднете мечтата си и да се чувстватеуверен във всеки интимен момент!ВИЖ и предложение за удължаване на пенис!

Условия:

 • Процедурата се извършва в МБАЛ Скин Системс
 • Денят за процедури и консултации ще се съобразява с графика на здравното заведение.
 • Консултациите се провеждат в Медицински център Скин Системс на бул. Джеймс Баучер 95-97, вх. 2, партерен етаж.
 • Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия:
 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов

Една от важните задачи на пластичната хирургия е да направи така, че човек да живее в хармония със себеси. Неудовлетвореността от размера и формата на мъжкия полов член се отразява не само във физически план, но и визграждането на пълноценни интимни взаимоотношения. Възможностите за справяне с това препятствие са ограничени както от неудобството на самите мъже да коментират подобен проблем, така и от колебанието им да потърсят медицинска помощ и да се подложат на оперативна интервенция. Съвременните методи за увеличаване на пениса са чрез използване на пълнители от хиалуронова киселина или пречистена и обогатена със стволови клетки мастна тъкан.

Откъде да започнете:
Първата стъпка, която трябва да направите и да се консултирате с пластичен хирург. При тази консултация, ще бъдете осведомени за всички възможности, касаещи конкретно вашия случай.

Оценяване:
Общото здравословно състояние и външният вид като цяло могат значително да повлияят на резултата от процедурата. При консултацията те внимателно ще бъдат оценени и взети предвид от Вашия хирург.

За успеха на процедурата и цялостното удовлетворение от нея, Вие трябва:

 • да разкриете подробности относно здравословното Ви състояние, приемането на лекарства, употребата на витамини, заместители на билкова основа, алкохол, цигари и наркотици
 • да споделите Вашите очаквания

Накратко за процедурата:
При едно инжектиране могат да бъдат поставени между 30 и 50мл , а около 50мл е обемът на един средностатистически пенис в ерекция.
Операцията най-често се прави под обща упойка. Болка по време на процедурата няма. Резултатът е видим веднага - от 2 до 3 пъти увеличаване диаметъра на пениса. Няма видими следи след интервенцията. След инжектирането на материала не се наблюдава промяна в чувствителността на пениса. Възможна е лека превръзка за около 12-24 часа.
В следоперативния период няма болка. Има изразен оток в областта на целия пенис, без главичката. Възможни са единични хематомчета, които бързо отзвучават, в рамките на 24-72 часа.

Възстановяване:

Възстановяването е на 3 етапа:

 • 1-ви етап: От 24 до 72 часа след интервенцията са възможни леко парене и дискомфорт, усещане за леко разпъване на кожата на пениса;
 • 2-ри етап: Между 72-ия час до 7-ия ден - дискомфортът изчезва. Възможно е, при по-силно стискане на пениса, той да промени своята форма за известно време.
 • 3-ти етап: Не се препоръчва полов контакт за 3-4 седмици минимум.

Контролните прегледи са през седем дни, за да се проследи правилното възстановяване на третираната област.

Повече за МБАЛ Скин Системс
Там се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; присаждане на коса - най-естествения метод за оперативно лечение на плешивостта; стимулиране на растежа и сгъстяването на косата чрез MesoHair терапия; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и ботокс; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми и онкологични заболявания; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.
В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка в специалния SPA и Wellness център, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

МБАЛ Скин Системс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие за всеки пациент който влезе за корекция.

Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти!

Сходни предложения

Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
-15%
2000,00 лв.
1700,00 лв.
УДЪЛЖАВАНЕ на пенис, от МБАЛ Скин Системс!
-26%
5000,00 лв.
3700,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се