Ваучер за -40% за рехабилитационна програма в домашни условия + консултация със специалист от PlayReha!

   12 закупени   
Ваучер за -40% за рехабилитационна програма в домашни условия + консултация със специалист от PlayReha!
КУПИ ВАУЧЕР за 10,00 лв.
Заплащане на място 38,00 лв.
Обща сума 48,00 лв.

Стара цена: 80,00 лв.
Спестяваш: 32,00 лв.
-40%

Валидност на ваучера: 9.09.2022 г. до 6.11.2022 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Play Reha  

  • Всеки закупен ваучер за 10 лв. дава право на 40% отстъпка от всички рехабилитационни програми на платформата PlayReha + Безплатна консултация със специалист ортопед или кинезитерапевт за определяне на подходящата програма при нужда!
  • След закупуването на ваучер се обадете на посочените телефони във ваучера, за да получите код за отстъпката.
  • Необходимо е да предоставите код на ваучера;
Play Reha Плей Реха ООД
София, България
За повече информация: 0885 916588
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Рехабилитация в домашни условия с -40% отстъпка! Възползвайте се от невероятната комбинация от отлично качество и достъпни цени.

Всеки закупен ваучер за 10 лв. дава право на 40% отстъпка от всички рехабилитационни програми на платформата PlayReha + Безплатна консултация със специалист ортопед за определяне на подходящата програма при нужда! След закупуването на вучер, следвайте инструкциите от ваучера!

П__рограми:__

Примерно видео можете да видите от тук:

Кои специалисти са изготвили програмите?

Специалисти:

ортопед-травматолог

Д-р Николай Тивчев

МБАЛ Сердика Завършил е медицина в Софийския медицински университет през 1995 г. След това работи като ортопед травматолог в болница "Пирогов”, като от 2007г. е началник на отделение към една от клиниките в лечебното заведение.

ортопед-травматолог

Д-р Роберт Халваджиян - завеждащ отделението по ортопедия и травматология в МБАЛ Авис Медика, Плевен .

кинезитерапевт

Калоян Крумов - кинезитерапевт с 18 годишен стаж по специалността. Бивш кинезитерапевт на Националните отбори по Художествена гимнастика и Спортна гимнастика. Дълго практикува в Съединените щати, където участва и в научен проект към Университета в Маями, Флорида.

ортопед-травматолог

Д-р Владимир Стефанов - Асистент Клиника по Артроскопска Травматология ВМА-СОФИЯ

кинезитерапевт

Борислав Чонгов - Управител Спорт и здраве ЕООД Кинезитерапевт в МЦ Ортомед Уневерситетска Специализирана Болница за Активно Лечение по Ортопедия проф. Б. Бойчев Горна Баня, София. Кинезитерапевт на Спортна Федерация на Глухите в България.

ортопед-травматолог

Д-р Саша Янкович - специалист ортопед от май, 1998 година, когато поема позиция в клиниката по Ортопедия в болница Свети Дух. Той завежда отделението по Ортопедия от октомври 2009 година. През 2004 получава титлата доцент в катедрата Спортна медицина към факултета по Кинезиология в Загреб

ортопед-травматолог

Д-р Марин Бенкин - МБАЛ Сердика Завършил е медицина в Софийския медицински университет през 2001 г. След това работи като ортопед травматолог в ВМА-София. В периода 2007г.-2012г. е част от екипа на Доц. Антони Георгиев като от 2012г. е началник на отделение към Клиника Артроскопска Хирургия.

Play Reha е сайт за рехабилитация, който предоставя възможността да се възползвате от достиженията на модерната кинезитерапия бързо и сигурно в домашни условия. Сайтът предоставя голям набор от рехабилитационни програми, нужни пред и следоперативно, а също и общовъзстановителни програми, с които да поддържате тялото си в тонус.

Всеки клип в сайта съчетава ясни обяснения относно същността на изпълняваното упражнение и видео, в което е показано как правилно да го изпълните, така че да почувствате максималния ефект от възстановителната си процедура. Можете да се доверите на Play Reha, тъй като всяка програма е изготвена от специалисти с дългогодишен опит в медицината, физиотерапията, кинезитерапията и рехабилитацията и е създадена, така че максимално да улесни пациента в неговия не лек път към познатият му нормален живот.

Можете да използвате Play Reha у дома си или докато сте на почивка.

PlayReha е направен възможно най-достъпен за вас, пациентите!

Можете да използвате Play Reha на всички платформи и електронни устройства, така че да получите облекчение на своята болка където и когато Ви е необходимо.

Сходни предложения

Ортопед!  Д-р Георги Кулчев - Онлайн консултация
-14%
35,00 лв.
30,00 лв.
Психолог!  д-р Милена Статева - Онлайн консултация
-38%
60,00 лв.
37,00 лв.
Педиатър!  Д-р Деница Даскалова - Онлайн консултация
-13%
23,00 лв.
20,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се