24-часов холтер за сърдечно-съдовата система за 55 лв. от МЦ Аргомедика

   2 закупени   
24-часов холтер за сърдечно-съдовата система за 55 лв. от МЦ Аргомедика
КУПИ ВАУЧЕР за 11,00 лв.
Заплащане на място 44,00 лв.
Обща сума 55,00 лв.

Стара цена: 60,00 лв.
Спестяваш: 5,00 лв.
-8%

Валидност на ваучера: 13.03.2022 г. до 13.06.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Аргомедика МЦ  

  • Ваучерът е на стойност: 11 лв., на място се заплащат 44 лв.
  • Ваучерът е за: 24-часов холтер за сърдечно-съдовата система
  • След закупуването на ваучер е необходимо запазване на час
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер
Аргомедика МЦ гр. София
ул. Стара планина 23
Раб. време: понеделник - петък 08-19 ч.
събота - с предварителна уговорка
Тел. за връзка: +359889807745
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Продължителен холтер мониторинг е продължителен запис на сърдечната дейност за период от 24 часа. Извършва се посредством малки електроди прикрепени към гърдите и свързани с портативно записващо устройство.

Холтер Електрокардиографията представлява голямо постижение на неинвазивната инструментална диагностика и съвременната кардиоритмология. Тя дава много голяма информация при изясняване на субективна симптоматика (синкоп, сърцебиене, пристъпи на прилошаване, замайване, гръдна болка, задух) с неизяснен произход и съмнение за тахиаритмична генеза на посочената симптоматика. Освен това, има решаващо значение за определяне на вида, честотата, степента и комплексността на бързопреходни, често рецидивиращи ритъмни и проводни нарушения. Може да бъде много полезна при определяне на ефекта от медикаментозно и нефармакологично (аблация, пейсмейкър, операция) лечение на сърдечни аритмии. Дава възможност да се регистрират пристъпи на миокардна исхемия (ST-депресия) с или без ангинозна болка.Това изследване показва всяка промяна на сърдечната дейност, свързана с физическа или психическа активност или под въздействе на медикаменти.

Медицински център Аргомедика разполага, както с високотехнологична апаратура за прецизна и ранна диагностика, така и с висококвалифицирани кардиолози с индивидуално отношение и съвременно мислене, обръщащи внимание и на ролята на здравословният начин на живот (правилно хранене, преодоляване на стреса, достатъчна физическа активност), като основен фактор за намаляване риска от сърдечносъдовите увреждания.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се