Без болки в стомаха и ставите! Хранителни добавки с екстракт от охлюв за мъже и жени, от "GOLDEN SNAIL"

   28 закупени   
Без болки в стомаха и ставите! Хранителни добавки с екстракт от охлюв за мъже и жени, от "GOLDEN SNAIL"
КУПИ ВАУЧЕР за 7,40 лв.
Заплащане на място 22,20 лв.
Обща сума 29,60 лв.

Стара цена: 34,90 лв.
Спестяваш: 5,30 лв.
-15%

Валидност на ваучера: 7.06.2022 г. до 14.11.2022 г.

Важи за: България


Осигурено от:   GOLDEN SNAIL  

  • Ваучерът включва: Пакет от хранителни добавки при проблеми със ставите и стомаха: Хранителна добавка "Снейл Еликсир” 200 мл. и Хранителна добавка "HELIX & FLEXY” 200 мл.
  • Ваучерът е на стойност: 7.40 лв., на място се доплащат 22.20 лв.
  • Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента. При поръчка над 30 лв., доставката е безплатна.
  • След закупуването на ваучер, изпратете Вашите имена, телефон, адрес за доставка и код на ваучера на: office@golden-snail.com
GOLDEN SNAIL гр. София,
"АЛЕКС 1977" ЕООД
тел. за контакт: 0895 110 112
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Ваучерът включва:

  • Хранителна добавка "Снейл Еликсир” 200 мл.
  • Хранителна добавка "HELIX & FLEXY” 200 мл.

Хранителната добавка "Снейл Еликсир"съдържа концентриран екстракт от охлюви и е предназначен за вътрешна употреба. Оказва благоприятен ефект върху храносмилателния тракт и стимулира имунната система. Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие. Предназначен е за масова употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Антибактериалните свойства на сиропът се дължат на редица пептиди, затова може успешно да се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и оказват благоприятно влияние върху тъканите и лигавицата. Използва се при стомашно-чревни проблеми, като действието на сиропа е подсилено от допълнително добавените витамин С, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на екстракта от охлюви подпомагат регенеративните процеси.

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Хранителната добавка "Хеликс Флекси” (200 мл.) съдържа екстракт от охлюви и желатинов хидролизат. Предназначен е за вътрешна употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Биохимичните анализи показват, че в екстрактът от охлюви се съдържат ензими, глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо). Глюкозамините са естествените компоненти в човешкото тяло, които са отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Те увеличават синтеза на хиалуронова киселина, която действа благоприятно на ставите и поддържа гладки ставните повърхости. Подпомага изграждането на колагена и еластина, като по този начин влия благоприятно на гъвкавите връзки в човешкото тяло. Обогатен с желатинов хидролизат, който е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена. Оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат; укрепва ставните хрущяли и сухожилия; стимулира имунната система; има антиоксидантно и тонизиращо действие. Влия благоприятно на подвижността на ставите и общото функционално състояние на организма.

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се