Болница "Токуда" с акредитация за качество в медицината JCI

6088
Болница "Токуда" с акредитация за качество в медицината JCI

Болница "Токуда" стана най-голямата болница в България с акредитация от признатата в цял свят система JCI (Joint Commission International). Новината анонсира изп. директор на лечебното заведение д-р Явор Дренски.

"С огромна радост и благодарност за вашите усилия искам да споделя с вас, че пристигна официалният сертификат, че Токуда Болница София е акредитирана по най-престижния и труден световен стандарт за качество в медицината", с гордост съобщава д-р Дренски.

Важно уточнение, което шефът на "Токуда" прави в обръщението си на сайта на болницата, е, че Токуда Болница София е най-голямата частна болница в България и региона, която получава JCI акредитация.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

"Ние сме удостоени с акредитация от най-високо ниво, след като защитихме 16 различни стандарта с 1300 показателя за безопасност и висококачествена грижа за пациентите. Считано от 14 май 2016 г. ние сме носители на Златен печат за качество. Всички ние работихме усърдно, за да повишаваме непрекъснато нивото на медицинските грижи и за да можем да гарантираме със сигурност, че нашите пациенти се лекуват по най-безопасния и отговорен начин.

Тази акредитация има потенциал да въздейства не само вътрешно в нашата болница, а и върху голяма част от обществото ни, защото ние сме доказали нееднократно, че променяме системата към добро. Вие всички доказахте, че сте най-добрите и сте критерият, към който членовете на различните ви съсловия се стремят", завършва д-р Явор Дренски.

Припомняме, че наскоро "Аджъбадем” (Acibadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.), заедно със своето дъщерно дружество в Македония - болницата "Аджъбадем Систина” (Acibadem Sistina подписаха споразумение за придобиването на болница "Токуда" в България и нейното дъщерно дружество "Токуда Груп", както и за едновременното сливане с водещата верига лечебни заведения "Сити Клиник”.

реклама

"Токуда Груп" е най-голямата частна здравна структура в България, която включва 550 болнични легла, медицински център, център за клинични проучвания, аптека и хоспис, разположени на едно място в София.

Лечебното заведение отваря врати през 2006 година като първата частна болница, 100% собственост на японски инвеститор.

Общата площ на болничната база е 52 000 кв. м., като в нея се предоставя комплексно лечение в почти всички медицински специалности. Болницата разполага с 30 отделения и 22 операционни зали.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се