ДНК тест доказа, че пенсиониран пощальон има над 1300 извънбрачни деца!

51763
ДНК тест доказа, че пенсиониран пощальон има над 1300 извънбрачни деца!

Нает частен детектив открива шокираща истина и доказва, че 87-годишен бивш пощальон е баща на над 1300 извънбрачни деца.
Детективът е направил изследване на хиляди ДНК материали, които е събирал в продължение на 15 години и открива, че пощальонът е бащата на буквално хиляди извънбрачни деца в региона.
Контрацепцията не беше много популярна по онова време., каза той пред местни репортери в негова защита. Няма от какво да се срамувам. 60-те години бяха добрите стари времена и аз правих впечатление като Джони Кеш, който играеше наистина добре с жените. , обясни той. Някои дори мислеха, че реално съм Джони Кеш. спомня си той със смях. Не знам дали вярваха или просто се опитваха да заблудят себе си."
Антъни Кендъл си партнира с частния детектив Сид Рой в 15-годишното проучване и ще публикуват резултатите от него следващата есен в книгата "Разкриването на истината". Детективът Сид Рой никога не е можел да си представи, че предстои 15-годишно търсене на истината."

реклама

Всичко започна през 2001 г. когато двама различни мъже, които нямат нищо общо по между си, ме наеха да открия биологичните им бащи. Както се досещате, бях изумен когато установих, че двамата произхождат от едно и също лице. Тогава започна мистерията, а по-късно се превърна в личната ми мисия. Във всяко едно свободно време търсех и събирах доказателства. Благодарение на това, че ДНК тестовете са лесен и евтин метод за разследване, успях да събера изключително много доказателства и материали. ", признава Сид.
Децата на пощальона разбирайки тази истина все пак избират да не завеждат дела срещу баща си. "Повечето хора, които са наясно с тази информация не искат тя да излиза на яве и предпочитат да останат анонимни. ", обяснява Сид. "Определено тази информация може да разруши не малко семейства, не това е целта на 15-годишното проучване. Всичко, което знам е, че много от хората са доволни от това, че разбраха истината и нямат лоши чувства към стареца."
Въпреки, че според изследването 87-годишният мачо е баща на 1300 извънбрачни деца, то според Сид той може и да има много повече. "Прекарах 15 години от живота си в това проучване. Мисля, че е достатъчно. ", признава той. "Резултатите от проучването показват, че децата му са стотици повече, но все пак той отказва да коментира това." , разказва Сид пред репортери.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се