Как да излекуваме сливиците и възпаленото гърло само за четири часа!

35355
Как да излекуваме сливиците и възпаленото гърло само за четири часа!

Температурите падат, а с това започват и неприятните настинки. Възпалените сливици могат да бъдат доста болезнени, а лечението би могло да премине по-лесно отколкото сте си мислели. Има много естествени средства, които можете да използвате, за да облекчите болките в сливиците. Ето и един прекрасен природен лек.

Семената от кимион са известни със своите лечебни свойства от векове. Това естествено средство за лечение на възпаления е направено от кимион и може да постигне неверояти резултати само 4 часа! Ако някой в семейството ви има възпалено гърло или сливици, не се колебайте, а пригответе тази рецепта. Тя ще направи чудеса! Ако все пак не помогне, се консултирайте със специалис Уши-Нос-Гърло.

Съставки:

реклама

Семена от кимион (80г)
Филтрирана вода (250 мл)
Коняк или Уиски (1с.л.)

Начин на приготвяне:

Сложете кимиона в около 200 мл вода и го варете в продължение на 15 минути. Сместа трябва да стане черна и гъста около 15-тата минута. След като се получи, добавете останалите 50 мл вода и отново изчакайте да заври. След това добавете алкохола.

Начин на употреба:

Вземайте по 1 супена лъжица от тази смес на всеки 30 минути. След 2 часа ще усетите облекчение на болките, а след 4 часа симптомите ще бъдат напълно изчезнали.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се