Какво е Clearlift 4D?

1252
Какво е Clearlift 4D?

Произведена от Alma Lasers и одобрена от FDA,ClearLift 4D e високо ефективна,подмладяваща лазерна терапия, която постига страхотни резултати в клиники по цял свят.Няколко години по ред е носител на Aesthtetic awards- best medical treatment .Наричана още "лифтинг по време на обедната почивка”, процедурата е безболезнена,атравматична и не изисква възстановителен период. Clear Lift 4D е първия по рода си фракселен неаблативен Q-swiched лазер. По време на процедурата се излъчват мощни пулсове светлина, които предизвикват микроскопични травми в дермата,около които обаче кожата се запазва интактна и позволява бързото й възстановяване. В резултат се стимулира синтезът на фибробластите-оттам производството на колаген и еластин. Така фините линии и бръчки са изгладени,тенът е изравнен и кожата е по-стегната. Може да се прилага на лице,шия, деколте,ръце,около очите, върху устните. Терапията е напълно безопасна,безболезнена,подходяща за всеки тип кожа и не зависи от сезона.Интензитета на енергията и дълбочината на проникване е индивидуална за всеки пациент и се съобразява с особеностите на кожата му.

Ефектът е видим още след първата процедура,но за максимален резултат се препоръчва серия между 4-6 процедури в зависимост от нуждите на кожата ,през интервал от около 3 седмици.Поддържащите сеанси са обикновено на 6 месеца по един.

Aвтор: д-р М.Стоянова,клиника ЕвроДерма

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се