„Мисия Здраве“ ни посреща от 2-ри до 4-ти юни с много игри, подаръци и изненади!

2426
„Мисия Здраве“ ни посреща от 2-ри до 4-ти юни с много игри, подаръци и изненади!

В течение на пет години, специализираното изложение Мисия Здраве налага стила "празник на открито за цялото семейство" при организирането на изложения и фестивали, насочени към хората, които се интересуват от здравословни продукти и услуги. Тази съвременна форма на контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която много други започнаха да следват. Това само потвърждава вярната посока в която изложението върви заедно с неговите хиляди посетители.
Философията на "Мисия здраве" се състои в следното:
Откритост.
- Събитието приема за участие всяка компания или организация, която предлага продукти и услуги, свързани със здравето, здравословния начин на живот, красотата и хармоничното прекарване на свободното време.
-"Мисия Здраве" се отнася с уважение към усилията на всички. Затова на събитието, без противопоставяне, са представени както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве и добра форма.

Безплатен достъп до информация
- Всеки човек, независимо от възрастта, следва да взима информирани и отговорни решения за своето здраве и здравето на своето семейство. "Мисия Здраве" съдейства за това като предлага безплатен достъп до десетките щандове, разположени на най-комуникативно място в центъра на София.
- Голяма част от изложителите предлагат безплатни прегледи и консултации, които са насочени към различни възрасти.
Забавление и спортни занимания
- Силно позитивното настроение на събитието създавано и благодарение на тридневната програма на сцената.
- Редуват се интересни демонстрации, поднасяне на полезна информация, музика, танци и песни.
- Игрите с публиката са основна част от програмата - всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.
- Всяко ново издание на "Мисия здраве" предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, тичане в парка, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, баскетбол, бадминтон
През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот.
Със сигурност ще Ви е лесно и удобно - всичко се намира на едно място! В Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция СУ Климент Охридски.
Входът е свободен!
За повече информация или наем на изложбени площи: тел. 02/ 951 57 59


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари
реклама
Лабораторни тестове

Свързани услуги

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се