От 7 до 9 октомври изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

1632
От 7 до 9 октомври изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря
врати в Интер Експо Център

От 7 до 9 октомври изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център

"Всички необходими здравни мерки, предвидени от изискванията на властите в условията на ситуация с COVID-19, ще бъдат взети", коментират организаторите. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще се проведе за 54-и път от 7 до 9 октоври в Интер Експо Център. Професионалната бизнес платформа отново ще посрещне специализираната публика от България и чужбина, в пълно съотвествие с разпорежданията на българските здравни институции и всички международни изисквания.

С променената и усложнена в глобален план ситуация, всички ние - изложители, посетители, организатори, лектори и професионалисти - осъзнаваме, колко важно е да запазим изложенията като сигурно и безопасно място за срещи и правене на бизнес, като най-бързата писта за постигане на икономическо възстановяване на страната. В ситуацията на следкризисно възстановяване, специализираното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава възможност на фирмите от бранша в България, с използване на по-малък финансов ресурс, да достигнат до голям обем от предлагани бизнес възможности за договаряне и генериране на знания и нови възможности.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

"Първоначално планираните дати на провеждане на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА за 2020 година бяха 13 - 15 май. След възникването на пандемията, породена от COVID-19, променихме периода на изложенията за есента на тази година, с основната цел да осигурим възможност за професионална среща на бранша в рамките на специализираните изложения", посочват организаторите.

Лечението не трябва да се отлага

Навременното лечение ще бъде сред акцентите на съпътстващата програма. Темата ще бъде фокус на професионалното събитие "Не отлагай лечението си - LIVE", организирано от CREDOWEB, в партньорство с Български лекарски съюз, и Интер Експо Център. В специално обособената семинарна зала на 8-и октомври ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Ще бъдат засегнати актуални здравни проблеми и грижата за тях в условията на пандемия от коронавирус. Сред лекторите ще бъдат водещи имена от сферите, сред които: проф. Иво Петров - Сити Клиник (Кардиология), акад. Ивона Даскалова - ВМА (Ендокринология), д-р Александър Симидчиев - МВР болница (Пулмология), Проф. Борислав Владимиров (Гастроентерология), Д-р Емира Павлова (Дерматология) и други.

В семинарна зала в изложбена зала 3 ще се проведат и редица презентации и демонстрации, организирани от компаниите, обвързани с дейността им и продуктите, които предлагат на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Броени дни ни делят от 54-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА и подготовката за него е в разгара си. Информация за всички новости и възможности, които очакват сектора, може да получите в сайта на изложението bulmedica.bg.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

Свързани услуги

Болка в ухото? Микробиологично изследване на ушен секрет, от СМДЛ "МиЛаб", за 10 лв.

Болка в ухото? Микробиологично изследване на ушен секрет, от СМДЛ "МиЛаб", за 10 лв.

Важи за: Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Хасково

20 закупени
-29%
14,00 лв.
10,00 лв.
реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се