Предимства на филърите с хиалурон за плътни и красиви устни

3081
Предимства на филърите с хиалурон за плътни и красиви устни

Безспорно устните са най-атрактивната част от женското лице. Те създават бързо и трайно първо впечатление и могат значително да повлияят на цялостното ви излъчване.

За щастие, новото поколение филъри за устни цели дългосрочното и безболезненото им оформяне. А най-добрите филъри за устни са тези, който са на основата на хиалуроновата киселина.

Предложения за филър с отстъпка може да видите ТУК

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

реклама

Хиалуроновата киселина е съставка, синтезираща се по естествен начин в телата ни. Заедно с колагена, тя изгражда дермалния слой на устните ни. Хиалуроновата киселина привлича водата, което прави устните плътни и добре хидратирани.

Молекулата на тази киселина произлиза от захарта, минимизирайки шансовете за алергична реакция дори при най-чувствителните устни. Тъй като хиалуроновата киселина се получава в нашите тела по естествен начин и с течение на времето тя бавно се разгражда, тя е предпочитана съставка в съвременните филъри, които целят да постигнат по-естествено въздействие върху устните ни.

Хиалуроновата киселина подпомага ефекта на по-плътни и сочни устни като хидратира повърхността им. Ето защо филърите действат като балсам, които изпълва кожните клетки в устните ви с влага. Резултатът? Те изглеждат естествено по-плътни и уголемени.

Филърите за устни на база на хиалуроновата киселина са по- дълготрайни, но за да поддържате устните си красиви трябва да ги използвате редовно. Освен това трябва да отбележим, че за разлика от инжекционните филъри за устни, които значително уголемяват размера на устните ви, неинжекционните филъри правят устните ви кадифено меки и естествено по-големи.

Големите, плътни устни винаги ще бъдат на мода, което означава, че филърите винаги ще бъдат актуални и център на вниманието. Изберете типа на своя филър за устни според ефекта, който желаете да постигнете от ТУК.

Предоставено от: https://www.dermacodebg.com/


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари
реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се