Провери ли своя здравен индекс?

6955
Провери ли своя здравен индекс?

Този въпрос ни задава новата технологична разработка на екипа на Omed.bg. Под формата на онлайн въпроси и отговори всеки може да провери своя здравен индекс и в края на теста да получи точен процент, който показва нивото на здравна ангажираност.

Как става?

Дългогодишната практика на разработчиците в работата с пациенти ги навежда на мисълта, че могат да направят полезен продукт, който по бърз и лесен начин да проверява здравната ангажираност на хората и в зависимост от тази ангажираност да предлага лесни и бързи решения свързани със здравето.

реклама

реклама

Системата задава няколко специфични въпроса, които са свързани със здравната профилактика. В края на анкетата се генерира Здравен индекс. Въпросите са изработени заедно с екип от медици.

Какво ни дава Здравен индекс?

Здравен индекс е направен с цел да ангажира потребителите с темата "Здраве”. Да ги подсеща за здравна профилактика, да им изпраща информация за най-важните профилактични прегледи, която е написана на достъпен език и при желание, да изпраща и полезни статии свързани със здравната профилактика.

Онлайн системата Здравен индекс е уникална за България. Достъпна е за всеки и абсолютно безплатна, не се изисква допълнителна регистрация в нея. Платформата работи благодарение на софтуерните решения на manychat и messenger.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
Коментари

Свързани статии

реклама

реклама

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се