Първичен преглед при неврохирург доц. д-р Румен Попов за 70 лв. от МЦ Аргомедика

   3 закупени   
Първичен преглед при неврохирург доц. д-р Румен Попов за 70 лв. от МЦ Аргомедика
КУПИ ВАУЧЕР за 14,00 лв.
Заплащане на място 56,00 лв.
Обща сума 70,00 лв.

Стара цена: 80,00 лв.
Спестяваш: 10,00 лв.
-13%

Валидност на ваучера: 27.04.2022 г. до 28.07.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Аргомедика МЦ  

  • Ваучерът е на стойност: 14 лв., на място се заплащат 56 лв.
  • Ваучерът е за: Първичен преглед при неврохирург доц. д-р Румен Попов
  • След закупуването на ваучер е необходимо запазване на час.
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер
Аргомедика МЦ гр. София
ул. Стара планина 23
Раб. време: понеделник - петък 08-19 ч.
събота - с предварителна уговорка
Тел. за връзка: +359889807745
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Неврологичните симптоми могат да се дължат на някое от следните заболявания и състояния: множествена склероза, алкохолизъм, захарен диабет, дискова херния, подагра, системен лупус еритематодес, системна склероза, мигрена, алергия, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, амилоидоза и други.
Неврологични симптоми включват: скованост, усилени или отслабени рефлекси, болка, парестезия, пареза, парализа и други.

Неврологията е медицинска специалност, която се занимава с проблемите на нервната система-профилактика, диагностика и лечение на заболяванията на периферната, централна и вегетативна нервна система-съдови, туморни, възпалителни, дегенеративни и др. Снемането на точен и подробен неврологичен статус е от първостепенно значение за правилната оценка на когницията, черепномозъчните нерви, двигателната дейност, координация, сетивност и походка на неврологично болния.

Доц. д-р Румен Попов е завършил Медицинския университет - гр. Плевен през 1988г. До 1992 г. работи като завеждащ селски здравен участък. През 1992г. е избран за асистент към Катедрата по неврохирургия при Медицински Факултет на Медицински Университет - София, МБАЛ "Александровска” ЕАД. През 1998г. придобива специалност неврохирургия и е избран за старши асистент. През 2000г. е главен асистент в същата клиника. През същата година защитава дисертация на тема: "Хирургично лечение на каверномите на главния мозък” и от 22. 05. 2006 г. е присъдена образователната и научна степен "Доктор по медицина”. Избран за Доцент към Катедрата по неврохирургия с решение на ВАК от 27. 07. 2010 г., по конкурс обявен от Медицински факултет към Медицински университет - София. От 01. 09. 2010 г. е назначен за Доцент към Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ” а от 2011г. до днес е началник на същата клиника.

Медицински център Аргомедика разполага, както с високотехнологична апаратура за прецизна и ранна диагностика, така и с висококвалифицирани кардиолози с индивидуално отношение и съвременно мислене, обръщащи внимание и на ролята на здравословният начин на живот (правилно хранене, преодоляване на стреса, достатъчна физическа активност), като основен фактор за намаляване риска от сърдечносъдовите увреждания.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се