Разширени вени? Вземете пакет "Уморени крака" от "GOLDEN SNAIL"!

   7 закупени   
Разширени вени? Вземете пакет "Уморени крака" от "GOLDEN SNAIL"!
КУПИ ВАУЧЕР за 6,50 лв.
Заплащане на място 19,70 лв.
Обща сума 26,20 лв.

Стара цена: 31,90 лв.
Спестяваш: 5,70 лв.
-18%

Валидност на ваучера: 7.06.2022 г. до 1.11.2022 г.

Важи за: България


Осигурено от:   GOLDEN SNAIL  

 • Ваучерът е на стойност 6.50 лв., на място се доплащат 19.70 лв.
 • Ваучерът включва: Пакет за разширени вени Уморени крака: Регенериращ гел "Мукофикс” 100 мл. и Масажен активен гел "Венификс" 100 мл.
 • Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента. При поръчка над 30 лв., доставката е безплатна.
 • След закупуването на ваучер, изпратете Вашите имена, телефон, адрес за доставка и код на ваучера на: office@golden-snail.com
GOLDEN SNAIL гр. София,
"АЛЕКС 1977" ЕООД
тел. за контакт: 0895 110 112
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Пакетът включва:

 • Регенериращ гел "Мукофикс” 100 мл.

 • Масажен активен гел "Венификс" 100 мл.
  Гел с ектракти от кестен, невен и охлюв за уморени крака, оказващ благоприятен ефект при разширени вени. Комбинира различни екстракти, които проникват през кожата и стимулират оросяването на кръвоносните съдове, ускоряват регенеративните процеси и намаляват чувството на тежест в краката. Гелът подхранва, омекотява и освежава кожата на краката и ходилата.
  Начин на употреба: Гелът се нанася с леко втриване локално 2-3 пъти дневно в продължение на един месец. Превантивно се прилага веднъж дневно.
  Съхранение: В оригинална опаковка на сухо и защитено от светлина място, недостъпно за деца. След отваряне да се съхранява при температура 5-10ºС.

  Регенериращият гел "Мукофикс” е натурален продукт на основата на екстракт от охлюви. Наличните в гела гликопептиди, колаген и еластин са много близки по състав и структура до тези на човешкия организъм, което помага за възстановяване на клетките и регенериране на кожата. Ето защо регенериращият гел "Мукофикс” стимулира естествените процеси на възстановяване, възвръща силата на клетките и поддържа нужния хидробаланс на кожата.

  Начин на употреба: Нанася се 2-3 пъти на ден върху кожата и се масажира до пълното му абсорбиране. Подходящ е както за лице, така и за тяло.

  Съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура 5-25ºС, на недостъпни за деца места. Само за външна употреба.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се