СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев“ преустановява приема на деца

1090
СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев“ преустановява приема на деца

Във връзка с полученото писмо в Министерство на здравеопазването от директора на Столичната регионална здравна инспекция, с което д-р Данчо Пенчев уведомява министерството, че поради кадрови проблеми СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев" преустановява приема на деца, нуждаещи се от интензивно лечение и дихателна реанимация, МЗ информира:

Считано от днес, 27 ноември, спешният прием на деца, при които е необходимо провеждането на интензивно лечение и дихателна реанимация, се осъществява от лечебните заведения УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", Национална кардиологична болница и УМБАЛ "Александровска".

Директорите на трите болници са декларирали готовност лечебните заведения да поемат детската спешност на територията на София.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Информиран е и Центърът за спешна медицинска помощ - София, като транспортът на деца ще се осъществява до лечебните заведения със структури по педиатрия и с необходимото ниво на компетентност, което да гарантира оказването на качествена и навременна медицинска помощ на пациентите.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари
реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се