Специалистите от гинекологичното отделение на МБАЛ Доверие спасиха живота на пациентка с изключително сложна операция

5529
Специалистите от гинекологичното отделение на МБАЛ Доверие спасиха живота на пациентка с изключително сложна операция

__Многопрофилна болница за активно лечение Довери__е и екипът от специалисти на гинекологичното отделение могат да се похвалят с щастлива развръзка за своя пациентка. Дамата е приета с огромен доброкачествен тумор на маточната шийка. Важно е да се отбележи, че операцията е без аналог, тъй като жената е с екстремно наднормено тегло.

реклама

След протеклата операция пациентката е в добро здраве и се възстановява според предписанията на лекарите. Екипът от специалистиначело с д-р Янчо Делчев положи всички усилия и извади успешно туморното образувание с диаметър 48 см. и тегло 19кг. Заедно със завеждащият на гинекологичното отделение, асистенти на операцията бяха д-р Балтаджиева, д-р Батоев, д-р Гаров, анестезиолог на операцията бе д-р Чернева.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

"Изключително сме доволни от протеклата операция и добрия резултат за нашата пациентка. Трудността идваше от голямото образование в маточната шийка, напредналата възраст на дамата и нейното наднормено тегло", коментират от екипа на МБАЛ Доверие.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се