Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Вега тест в пакет с хранителен режим, 2 диетологични консултации и измервания от Натур Хаус за 82 лв.

   11 закупени   
Вега тест в пакет с хранителен режим, 2 диетологични консултации и измервания от Натур Хаус за 82 лв.
Заплащане на място 65,00 лв.
Обща сума 82,00 лв.

Стара цена: 98,00 лв.
Спестяваш: 16,00 лв.
-16%

Валидност на ваучера: 19.07.2020 г. до 19.10.2020 г.

Важи за: София


Осигурено от:   "НАТУР ХАУС"  

 • Ваучерът е на стойност: 17 лв., на място се заплащат: 65 лв.
 • Ваучерът е за: Вега тест в пакет с хранителен режим, 2 диетологични консултации и измервания
 • Необходимо е предварително запазване на час, след закупуване на ваучер
 • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер на място
"НАТУР ХАУС" гр. София,
ул."Сан Стефано"22
Комплекс Сан Стефано Плаза - партер
телефон: 0895 77 55 93

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Трудно ли ти е да спазваш диети? Мечтаеш ли за по-хубаво и стегнато тяло? Разбери кои храни са най-подходящи за стройната ти фигура и кои е препоръчително да избягваш - бързо и лесно с Натур Хаус!

Програмата с Вега тест е подходяща за сваляне на излишни килограми и детоксикация на тялото. Този пакет е за хора, които искат да стабилизират метаболизма и да разберат кои храни са подходящи за тях.

Програмата с Вега тест дава възможност да подобриш хранителния си режим и ти помага за допълнително редуциране на излишното тегло, детокс на организма и поддържане на фигурата.

Резултатите са налице, тъй като приемаш храни, които твоето тяло усвоява добре и се ограничаваш от тези, които се натрупват като мазнини и токсини в тялото.

В пакета имаме включени:

 • Диагностика с Вега тест на 90 най-консумирани храни
 • 10 допълнителни храни по твой избор
 • Хранителен режим според резултатите от вега теста
 • 2 диетологични консултации с измервания
 • Хранителен дневник за 2 седмици.

С резултатите от Вега теста и препоръките на нашия експерт по хранене няма нужда сляпо да копираш диети, които не са за теб и да си поставяш нереалистични цели и срокове. Директно получаваш нужните средства, за да успееш да достигнеш идеалното си тегло и едновременно с това да подобриш здравето си.
Каква е валидността на вега теста? Резултатите от Вега теста са валидни за следващите 3 месеца. Още през първата седмица можеш да очакваш резултати и промени в организма си. Вероятно ще отслабваш с темпове, наложени от нуждите на твоето тяло. Разбира се, помни, че всичко това е възможно само за хората, които са сериозни, следват препоръките за хранене от вега теста и са отдадени да получат резултати.
Работи ли тази програма? ДА!
Подходът, който следваме от години дава резултати при много клиенти. Обърни внимание: за да видиш резултати, ти трябва да си напълно отдадена да предприемаш действия и да имаш желание, време и енергия, за да вървиш напред. Всички наши клиенти, които прилагат стриктно препоръките от Вега теста, успешно редуцират теглото си и то по най-здравословния за тях начин.

Ако се съобразяваш с резултатите, получени при теста, ефектът върху организма ти ще е видим. Метаболизмът се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.
Как става измерването с Вега тест?
Вега тест е бърз и надежден начин да разбереш към кои храни имаш непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. Електрод във формата на писалка с топче се поставя вертикално върху основата на нокътя на показалеца на едната ръката и се тества как реагират биотоковете на тялото. Пациентът държи метален накрайник с другата ръка. Двата накрайника са свързани с апарата за тестване на храни и напитки, като по този начин се затваря веригата. Данните се отразяват в бланка и се обсъждат. Изследването тества отговора на организма към поставените различни хранителни субстанции.

Противопоказания:

 • Бременност и кърмене
 • Наличие на метални пластини в тялото
 • Пейсмейкър или стенд
 • Инсулт или инфаркт

Натур Хаус е лидер в областта на здравословното хранене и диететика, притежаващ мрежа от над 2 500 диетологични центрове по света. При нас получаваш експертни съвети за хранене, подкрепа и цялостни диетологични грижи. Също така получаваш индивидуално избран хранителен план (коригиран към начина на живот) и натурални хранителни добавки за подпомогне на режима. Всяка седмица следим твоя прогрес чрез безплатни контролни срещи с измервания и коментар на хранителните навици.

Мисията на Натур Хаус е да промени твоите хранителни навици, да ти помогне да постигнеш желаното здравословно тегло и да го задържиш.

Фирмата доказва своето световно присъствие на пазара близо 30 години и стои зад над 5 млн. успешни истории на хора, които са станали част от програмата и са направили положителната промяна.

Сходни предложения

Педиатър! Онлайн консултация с Д-р Деница Даскалова
-13%
23,00 лв.
20,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се