13 причини защо да си кучка всъщност е здравословно!

8820
13 причини защо да си кучка всъщност е здравословно!

Да бъдеш кучка всъщност е доста могъщо. Никой не иска да се забърква с този тип жени. За съжаление, те имат лоша репутация, защото другите хора са застрашени от техните откровеност и агресивност. Тъй като не е желателно да бъдеш кучка, тези от нас, които гордо носят този етикет, савсъщност сред най-силните личности. Ние отказваме да се чувствамe зле заради хората, които не могат да се справят с нас. Ние сме уверени в живота и в това, което правим. Освен това жената е шеф. Това е добре за здравето й. Ето 13 доказателства за това:

1. Не тровите живота си с токсични хора.

Не си губете времето в компанията на ужасни хора, които ви карат да се чувствате зле. Трябва да признаете - токсичните хора са това, което са - източват самочувствието и ресурсите на останалите. Една силна жена няма да позволи да бъде повлияна от лица, които не добавят никаква стойност към живота й. Вие просто не разполагате с времето за това и нямате проблем с рязането на хора и изчистването на живота си от вредното им влияние.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

2. Изглеждате перфектно

Ако има едно нещо, което кучката обича да прави, това е да харчи пари. Истината е, че това е терапевтичен метод, но не само. Тя изглежда перфекто от главата до петите и не пести средства да го постигне, защото знае, че външния вид отваря врати.

3. Не сте хванати в емоциите си.

Емоциите погубват и ни правят зависими от тях. Ти просто не си особено емоционален човек, ако си истинска кучка. Хората могат да не ви разбират и да мислят, че сте студена, но истината е, че просто предпочитате да се фокусирате върху логическите аспекти на ситуациите, с които се сблъсквате.

4. Вашите приятели са най-истинските хората.

Да си с този подход към живота, значи да си кралицата на приятелската ви група. Вие имате много тесен кръг от приятели, тъй като има само няколко души, които могат да се справят с откровените ви, а понякога и остри становища. Но пък това са истинските приятели, които винаги ще са до вас.

5. Не се страхувате да демонстрирате емоциите си.

Това, че не ревете за щяло и нещяло, е добре. Но една такава дама знае кога може да си позволи да плаче, за да се разтовари, кога да е нежна с приятелите си, без това да я прави слаба. И не й пука какво ще каже обществото за нея.

6. Вие сте самокритична.

Вие сте най-големият ви критик. Вашето мнение е единственото, което има значение за вас, така че не трябва да се изненадваме, че прекарвате много време в самоанализ. Можете да отидете на фитнес и да се грижите добре за вашето здраве. Вие сте си приоритет номер едно, защото имате една пълноценна и здравословна връзка със себе си.

7. Можете да обогатите своя ум.

Лексиката ви е изобилстваща от колоритни идиоми. Думите трябва да бъдат най-силното оръжие на една такава дама. Има голяма разлика между нормалната и умната кучка. Вие имате перфектно поддържанa колекция от всички порочни думи, които могат накарат всеки противник да застане на колене.

8. Винаги сте центърът на всичко.

Вашите приятели се обръщат към вас за всичко, защото винаги имате мнение. Вие не ги галите с перце и ще им кажете голата истината, когато това е необходимо. В един момент ще видите, че хората ще започнат да ви търсят все повече и повече.

9. Винаги сте просто себе си.

Вие не пилеете ценна енергия, опитвайки се да бъдете някой, който да угоди на другите. Винаги сте себе си и обичате себе си, такава, каквато сте си.

10. Вие нямате възраст.

Емоционалният покой означава, че нямате бръчки. Тъй като лицето ви е в постоянно състояние на релаксация, кожата ви никога няма да изпита износването на времето. А казват, че сарказмът не е полезен!

11. Можете изградите силни връзки.

Истински приятел е този, който може не само да се примири с вашата същност на кучка, но ви и обича заради нея. Един приятел, който ви обича заради вас самата, е единственият вид приятел, от който имате нужда.

12. Самоувереността е здравословна черта.

Решителността е не само секси. Самоувереността е пряко свързана с освобождаване от стреса. A една силна жена никога не трябва да седи безучастно. Вие не демонстрирате пасивна агресия: работите с конфликтите бързо и ефективно, веднага след като те се появят.

13. Можете да отделите време за себе си.

Вие се наслаждавате на вашия аз, защото вие сте с любимото си лице в огледалото. Малко спа и глезотийки са само добре дошли, защото щастливият човек е този, който обича себе си и си отделя достатъчно време.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се