Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Клиниката по Кардиология в Токуда Болница София

 
Клиниката по Кардиология в Токуда Болница София

Представяне на Клиниката по Кардиология в Токуда Болница София. Пациентите в японската болница могат да разчитат на комплексна грижа в комфортна обстановка от опитни специалисти в диагностиката, инвазивните процедури и модерна терапия с последно поколение апаратура и консумативи.

Лечението в Клиниката е безплатно за всички здравноосигурени пациенти, включително спешни консултации и приемане през Неотложно звено на Токуда Болница. Един от най-важните аспекти на обслужването е мнението на пациента, което винаги се взема под внимание при решението за терапия. Освен опитните специалисти, екипът на Клиниката включва и млади кадри - специализиращи лекари, които дават всичко от себе си в името на медицината и грижата за пациента.

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

6672

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !