Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Може ли да имаме протеинова недостатъчност? Виж скритите признаци! Трета част.

 
Може ли да имаме протеинова недостатъчност?
Виж скритите признаци! Трета част.

*използвани са материали от популярното издание - elephantjournal.com, автор на статията е Dr. John Douillard автор на над 500 статии и видео материали със здравна тематика.

ОПЦИИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ПРОТЕИНОВАТА НЕДОСТАТЪЧНОСТ

  1. „ Медицинско червено месо”. Дори Далай Лама и много от монасите в Кашмир ядат месо. Ако не сте изцяло засегнати от тази опция, то опитайте препоръчания план за двуседмично възстановяване на протеините в кръвта и стабилизиране на кръвната захар. Приемайте 4 унции/28,3 гр.х 4/ червено месо на ден две седмици,за предпочитане на обяд.

Вярвам,че това е най-добрата медицинска програма , най-ефективна ако се прилага с дължимото уважение и благодарност към животните, които жертват живота си за да подпомогнат нашия.

2.Вегетариански алтернативи. Ако яденето на месо не е опция за вас, то опитайте следващото:

- Всеки ден приемайте по 3 шейка със суроватка и протеинов прах от грах, ориз или конопени семена при всяко хранене. Употребявайте посочените храни в зимния списък на продукти /вж.Зимния списък на 3-сезонната диета в библиотеката в ЛАЙФ СПА .ком/ като наблягате на вегетарианските протеини и мазнини в него. Изяждайте повечето от продуктите с високо съдържание на протеини , посочени по-долу:

ИЗТОЧНИЦИ НА ПРОТЕИНИ:

Не-вегетариански:

Вегетариански:

Забележка: тази статия разглежда по-малко тежката и/или остра протеинова недостатъчност, а се фокусира главно в/у леката и/или хронична недостатъчност на протеини в организма, както и в/у клиничен недостиг,който би могъл да предизвика редица други хронични здравословни проблеми. По-долу следва списък на симптомите, свързани с тежката разновидност.

СИМПТОМИ НА ТЕЖКА ПРОТЕИНОВА НЕДОСТАТЪЧНОСТ :

Ако имате тези симптоми и подозирате, че не приемате адекватните протеини, то моля да се обърнете към личния си лекар за тест на тези признаци, и преценка на вашия общ протеинов серум.

Както виждате, протеиновите ви нива наистина могат да предизвикат разлики във вашите усещания,особено през зимата .Която и диета да изберете, надявам се , да продължите да поддържате балансираност и да използвате тези съвети , за до откриете полезното за вас. Както винаги, вашата обратна връзка е дълбоко оценена!

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

2486

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !