Безплатен профилактичен преглед и ехография на щитовидна жлеза в медицински център „Доверие”

14148
Безплатен профилактичен преглед и ехография на щитовидна жлеза в медицински център „Доверие”

На 18 юни 2016 г. в месеца на отворените врати медицински център "Доверие” предоставя на своите пациенти възможността за безплатен профилактичен преглед и ехография на щитовидна жлеза.

Прегледите ще бъдат извършвани от 8:30 до 13:30 ч. от д-р Ганчо Витанов, хирург с богат опит в областта на ендокринната хирургия (заболяване на щитовидната жлеза, околощитовидните жлези, тумори и кисти на шията) и ултразвуковата (ехографска) диагностика на щитовидната жлеза.

Д-р Витанов е работил в Научния институт по ендокринология на Медицинска академия, а в момента е част от екипа на Университетска специализирана болница за активно лечение по ендокринология.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

реклама

Висок процент от възрастното население на планетата страда от проблеми с щитовидната жлеза, но твърде малко са онези, които разпознават сигналите и се лекуват адекватно. Статистиката показва, че жените са четири пъти по-често засегнати, отколкото мъжете.

Причините за заболяванията на една щитовидна жлеза са различни, но като водеща най-често се споменава стресът, причинен от съвременния живот. Функцията на житовидната жлеза е да произвежда хормони, чрез които се регулират нервната система, метаболизмът, растежът и развитието.

Ето защо доброто й здравословно състояние е от изключително значение за правилното функциониране на организма ни.

Безплатните прегледи ще се извършват само след предварително записан час на тел.: 02/40 36 100 или онлайн на www.mbal.doverie.bg.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се