Безплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

5771
Безплатни прегледи за нарушения на съня и световъртеж в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Кампанията ще продължи до края на ноември

Безплатни консултации в две направления - за нарушения на съня и световъртеж ще провеждат специалистите от Клиниката по Неврология и Медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Пациенти с оплаквания като спиране на дишането по време на сън, хъркане и други проблеми със съня, или световъртеж и нарушения на вестибуларния апарат, ще могат да се прегледат безвъзмездно до края на ноември. Записванията се извършват всеки делчничен ден между 11 и 14 часа на тел.: 02/403 4452. Направления не са необходими.

Вижте предложения за прегледи на ТОП цени в Аджибадем Сити Клиник Токуда

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Нарушенията на съня се срещат все по-често в съвременния свят с напрегнато ежедневие и постоянен стрес. Едно от най-честите страдания е обструктивната сънна апнея, която представлява спиране на дишането по време на сън. Освен неприятното хъркане, тя може да доведе до сериозни последици като високо кръвно налягане, повишен риск от инсулт, инфаркт, захарен диабет и др. Към нарушенията на съня спадат още много класифицирани от съвременната медицина заболявания, повечето от които могат да бъдат лекувани. Профилактиката и ранната диагностика е препоръчителна за избягване на последствията им и за повишаване качеството на живот.

Пациенти със световъртеж и нарушения на равновесието също ще могат да се прегледат безплатно. Диагностичният център на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда разполага с лаборатория по отоневрология с необходимата апаратура за прецизно изследване на вестибуларните функции и вестибуларна рехабилитация при установяване на проблеми в тази област.

Безвъзмездните консултации за нарушения на съня стартират на 16 октомври, а седмица по-късно (от 23-ти октомври) и тези за световъртеж. Кампанията продължава до 30 ноември. Желаещите да се прегледат могат се запишат на тел.: 02/403 4452 (от понеделник до петък, от 11 до 14 часа). При наличие на установени проблеми е желателно пациентите да носят със себе си медицинската документация, с която разполагат.

Вижте предложения за прегледи на ТОП цени в Аджибадем Сити Клиник Токуда


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

Свързани услуги

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се