БЛИЗНАЦИ! Пакет за неонатологично проследяване от Медицински комплекс Д-р. Щерев централна сграда на ул. Христо Благоев 25-31!

   2 закупени   
БЛИЗНАЦИ! Пакет за неонатологично проследяване от Медицински комплекс Д-р. Щерев централна сграда на ул. Христо Благоев 25-31!
КУПИ ВАУЧЕР за 135,00 лв.
Заплащане на място 540,00 лв.
Обща сума 675,00 лв.

Стара цена: 750,00 лв.
Спестяваш: 75,00 лв.
-10%

Валидност на ваучера: 20.06.2022 г. до 31.12.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Медицински комплекс Д-р Щерев   Рейтинг: 4.55 / 5 при 29 гласували

 • Ваучерът е на стойност 135 лв, на място се доплащат останалите 540 лв;
 • Ваучерът е за: БЛИЗНАЦИ! Пакет за неонатологично проследяване ;

Пакетът включва:

 • Специализиран неонатологичен преглед за трансфонтанелна ехография от специалист неонатолог (по 1 бр. за всеки близнак)
 • Специализиран неонатологичен преглед за ехография на тазобедрени стави от специалист детски ортопед (по 1 бр. за всеки близнак)
 • Специализиран неонатологичен преглед за ехокардиография от специалист детски кардиолог (по 1 бр. за всеки близнак)
 • Преглед/консултация от специалист педиатър (по 2 бр. за всеки близнак)
 • Личен електронен картон на всяко дете

Забележка: Прегледите по този ваучер се извършват в централната сграда на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. Христо Благоев 25-31. Прегледите се извършват задължително след предварително записан час на посочения телефон. Часовете се запазват в зависимост от свободния график на специалистите, извършващи прегледите. Възможно е за конкретен ден да няма свободни часове, при което се предлагат алтернативни удобни дни за извършване на прегледа и изследванията. Прегледите при различните специалисти, включени в пакета се извършват в различни дни от седмицата.

 • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място или да се покаже на мобилно устройство, така че цялата информация да бъде четима;
 • Пакетът за неонатологично проследяване е подходящ за новородени в периода до 60 дни след раждането, но може да се използва и в първите 12 месеца от развитието на новороденото.
Медицински комплекс Д-р Щерев гр. София
ж.к. Разсадника
ул. "Христо Благоев" №25-31
Тел.: 02 920 09 01

Виж страницата на партньора
15.06.2022 г., 11:05:20 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Много съм доволна от Медицински комплекс Д-р Щерев!

2.09.2019 г., 8:57:39 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Доволна съм от Медицински комплекс Д-р Щерев, посещавала съм многократно. Единствено от дерматолога не съм доволна и няма да я посетя повече.

Подробна информация


Осигурете си спокойствие за правилното ранно развитие на вашето бебе от чрез прегледи при водещи специалисти. Пакетът за неонатологично проследяване е подходящ за новородени в периода до 60 дни след раждането, но може да се използва и в първите 12 месеца от развитието на новороденото.

Ползите от пакета за неонатологично проследяване са следните:

Пестите време: Чакането пред кабинета на лекаря е сведено до минимум, а всички специализирани прегледи се извършват на едно място в нашия неонатологичен кабинет след предварително запазване на час;
Осигурявате комфорт: Гарантирате си внимателни педиатрични и специализирани прегледи за проследяване развитието на вашето дете;
Получавате лично отношение: Осигурявате си внимание, доверие и спокойствие, гарантирано от водещи специалисти.
Спестявате средства: Пакетът е по-изгоден от цената, заплащана самостоятелно за прегледите.

Пакетът включва следните прегледи и изследвания:

 • Специализиран неонатологичен преглед за трансфонтанелна ехография от специалист неонатолог (по 1 бр. за всеки близнак) - за оценка на състоянието на мозъка и прогноза за доброто нервно-психическо развитие на бебето.
 • Специализиран неонатологичен преглед за ехография на тазобедрени стави от специалист детски ортопед (по 1 бр. за всеки близнак) - За оценка на опасността от дисплазия или луксация на тазобедрените стави, изследване на цялата мускулно-скелетна система и подвижността на ставите на бебето.
 • Специализиран неонатологичен преглед за ехокардиография от специалист детски кардиолог (по 1 бр. за всеки близнак) - За оценка на здравето на сърцето, кръвоносните съдове, бъбречния и аортния кръовоток на бебето.
 • Преглед/консултация от специалист педиатър (по 2 бр. за всеки близнак) – За оценка на доброто начално общо развитие на бебето.
 • Личен електронен картон на всяко дете

Сходни предложения

Кръвен тест за бременност /ЧХГ/ и такса пробовземане, от МЛ "Д-р Тошкина", за 12.50 лв.
-31%
18,00 лв.
12,50 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се