Как да направим усмивката ни да изглежда още по красива?

7475
Как да направим усмивката ни да изглежда още по красива?

Красивите усмивки са навсякъде където отидем, по филмите, по телевизията, списанията, и по рекламите! Един от начините да имаме красива и здрава усмивка е да се доверим на съвременната стоматология, но това понякога се оказва доста скъпо. Някои хора трябва да живеят в това море от красиви усмивки без да могат да си позволят да си правят зъбите по Холивудски стандарт.

Ето няколко трика, усмивката ви да почне да изглежда по-красива без скъпи процедури

  1. Използвайте червени или розови червила- Забелязали ли сте, че понякога усмивката ти изглежда по-добре в една ситуация, отколкото в друга? За жените, това може да бъде лесно. Следващия път, когато си купувате червило изберете цвят, който има синя основа, не оранжева база. Синия цвят помага за неутрализиране на оранжеви или жълти тонове, когато тези цветове са поставени един до друг! Така синьо базираните червени и розови червила са тези, от които трябва да избирате, за да имате зъбит които изглеждат по-бели.
  2. Ползвайте светкавица - Следващия път, когато сте на път да направите снимка за вашия най-нов пост във Facebook, включете светкавицата! Една от причините за това е, че след като я включите, тя отразява от зъбния емайл на разстояние, и така създава по-бели зъби. Използвайте това следващия път, когато искате усмивката ви да изглежда по-бяла на снимките.
  3. Пийте кафето си със сламка - Ако пиете напитки, които оцветяват зъбите Ви, като кафе, черен чай, или червено вино, използвайте сламка. Това ще предпази Вашата усмивка от петна. Разбира се, най-добре е да избягвате изцяло тези напитки, но ако все пак не го направите, опитайте да ги пиете със сламка!
  4. Изплаквайте устата си след хранене - Друг чудесен начин да помогнете на вашата усмивка да е по бяла и здрава, е да се изплаквате с вода когато ядете нещо сладко, нещо което оцветява зъбите или нещо газирано. Например, ако изядете куп бонбони, след това се изплакнете с вода. Дъвките са друг чудесен начин да се промият остатъците от храна, петна и неутрализира киселините, които са виновниците за петната и кариесите.
  5. Използвайте електронна четка за зъби - Не забравяйте миенето на зъбите! Това е най-важното правило за всички. Прави се два пъти на ден в продължение на цели 2 минути и конци се ползват най-малко веднъж на ден. Използвайте електрическа четка за зъби, ако можете. Електрическите четки за зъби обикновено вършат чудесна работа за отстраняването на повече плака и петна от зъбите, отколкото обикновените.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се