Как да пречистите белите си дробове само за 3 дни!

22509
Как да пречистите белите си дробове само за 3 дни!

Освен пушачите, белодробните проблеми могат да застигнат както непушачите, така и децата, особено ако са изложени за цигарен дим редовно. Въпреки, че пушещите са най-уязвимата група, тази рецепта е предназначена за всички. Тя ще изчисти дробовете ви от токсините, включително никотин и катран, само за три дни.

Важно е да се помни, да не се консумират млечни продукти два дни преди започване на пречистването, тъй като те могат да забавят процеса на детоксикация.

Вечерта преди първия ден на детоксикация на белите дробове, изпийте чаша от любимия ви билков чай преди лягане. Най-точната диагностика набелодробни заболявания се извършва чрез скенер.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Рецепта

  • Изстискайте сока на два лимона в 300 милилитра вода и я изпийте сутринта, преди да закусите.
  • През деня изпийте 300 мл. сок от ананас или грейпфрут (което предпочитате). Можете да използвате минерална вода за подобряване на вкуса. Ананаса и грейпфрута са богати на антиоксиданти, които ще ви помогнат да пречистите белите дробове.
  • Пийте 300 милилитра прясно изцеден сок от моркови между закуската и обяда. Морковите ще повлияят на кръвното алкализиране което също стимулира детоксикацията.
  • По време на обяда, изпийте 400 мл сок, който е богат на калий. Храните, които съдържат калий са цвекло, магданоз, домати, смокини, бадеми и др.
  • Изпийте 400 милилитра сок от червена боровинка преди лягане.Боровинката ще помогне на тялото ви да се справи с бактериите в белите дробове.
  • Вие трябва да си правите 20 минутни вани всеки ден с гореща вода, по време на периода, защото изпотяването ще помогне на тялото ви да изхвърли токсините през кожата ви.
  • За максимален резултат загрейте малко вода и добавете 5-10 капки евкалиптово етерично масло в нея. След това поставете главата си над съда, покрийте главата си с кърпа, и вдишвайте парата, докато водата се охлади.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се