Ofertomat.bg се преименува на Ofertomed.bg

9140
Ofertomat.bg се преименува на Ofertomed.bg

Ofertomed.bg е новото име на уебсайта ни. Постарахме се да измислим наименование, което едновременно да е свързано със сферата на дейност на проекта - предлагането на медицински услуги онлайн и да препраща към досегашното име Ofertomat.bg, което вече е познато на множество наши клиенти. Заедно с промяната на името осъществяваме и цялостен редизайн и ребрандиране на проекта, като занапред той ще предоставя още по-голямо разнообразие от медицински услуги с отстъпки.

През последните две години уебсайтът се наложи като единствения български портал за здравни услуги и голям брой българи оцениха това. Днес ние предлагаме оферти на над 260 адреса в 88 български населени места, а сред обектите са някои от най-реномираните лечебни заведения в България като Университетска болница City Clinic, Токуда Болница София, Медицински комплекс "Д-р. Щерев”, Ин витро клиника София, Болница Доверие, Медицински център - Пирогов, Лаборатории Цибалаб, Бодимед, Кандиларов, Рамус, Сана, Ноневи, Тошкина и много други.

Често предлагаме оферти с до 70% отстъпка, което прави здравните услуги в страната значително по-достъпни. Онлайн потребителите оцениха това, което правим и само за последната година над 500 000 българи са проявили интерес към предложенията ни, което е впечатляваща цифра на фона на данните за потреблението на здравни услуги в страната. Очакванията на екипа са с новото име и дизайн да станем още по-разпознаваеми и да достигнем до повече хора.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

"Всеизвестно е, че новите технологии имат потенциала да подобряват живота ни и да го правят по-удобен. Затова ние се запитахме: кои са най-важните сфери, в които нашият живот има нужда от подобрение. Така стигнахме до извода, че здравеопазването е една от областите с най-голямо влияние върху качеството ни на живот, която същевременно най-малко се възползва от предимствата на иновациите. Създадохме Ofertomat.bg именно за да запълним тази празнота и големият интерес към проекта показва, че сме били на прав път. Убедена съм, че под новото име Ofertomed.bg сайтът ще увеличи този позитивен ефект и ще позволи на още повече българи да се възползват от достъпни здравни услуги" - споделя Росица Караджова, управител на здравния портала.

Успоредно с промяната на името Ofertomed.bg премина през цялостен редизайн, който ще направи работата с уебсайта още по-лесна и интуитивна за посетителите. Всички услуги, предлагани от портала и цялата информация на него са достъпни с няколко клика, улеснявайки дори онези потребители на здравни услуги, които не са свикнали да използват интернет услуги. Предстои скоро в сайта да бъдат добавени и нови услуги, които ще улеснят локализирането на потребителите и предлагане на оферти на база на тяхното местоположение.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се