Градска Кардиология

Градска Кардиология
Рейтинг: 5.00 / 5 при 2 гласували

Информация

Медицински център "Градска кардиология" има за цел да предложи комплексен подход при профилактиката, диагностиката и лечението на сърдечно-съдовите заболявания. Екипът на "Градска кардиология" е съставен от университетски преподаватели към Медицински университет София, опитни специалисти в областта на вътрешните болести, кардиологията, нефрологията, пулмологията и ендокринологията.

Оmed.bg отделя изключително внимание върху здравната профилактика и това е една от причините да работи с Медицински център "Градска кардиология"

Центърът се намира в гр. София, район Лозенец, ул. "Димитър Хаджикоцев" № 35. Заема партерния етаж на жилищна сграда и има удобен подход за увредени или трудноподвижни пациенти. Районът е комуникативен, лесно достъпен и удобен.

"Градска кардиология" разполага с необходимото, съвременно оборудване за адекватна неинвазивна оценка на сърцето и съдовете - ЕКГ апарат, ехокардиограф, холтери за 24 - часово ЕКГ изследване, апарати за амбулаторно мониториране на кръвното налягане и функционално изследване на дишането.

Предлаганите услуги са ориентирани към сърдечно-съдовото здраве, като се обръща внимание на таргетните органи, най-често засегнати при хронични, социално значими заболявания като атеросклероза, ИБС и артериална хипертония. Същевременно е възможна диагностиката и лечението и на съпътстващи белодробни, ендокринни и
бъбречни заболявания.

Високата хигиена, спазването на всички противоепидемични правила и стриктният график, както и разположението на центъра извън голямо лечебно заведение, допринасят за максималната безопасност на пациентите.

Адрес

Гр. София, ж.к. Лозенец
ул. “Димитър Хаджикоцев” 35, София 1421,
Работно време: Понеделник – петък от 14.00 до 18.00 ч
Събота – 10.00 до 13.00 ч.
Тел. за запазване на час: 02 488 4840

https://www.facebook.com/gradskakardiologia

Оферти

Ехография на сърце от "Градска кардиология"
-36%
75,00 лв.
48,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise