Силанизиране на 4бр. кътници + флуоризация от Дентална клиника "Ситидент"!

   11 закупени   
Силанизиране на 4бр. кътници + флуоризация от Дентална клиника "Ситидент"!
КУПИ ВАУЧЕР за 8,00 лв.
Заплащане на място 31,90 лв.
Обща сума 39,90 лв.

Стара цена: 120,00 лв.
Спестяваш: 80,10 лв.
-67%

Валидност на ваучера: 23.03.2022 г. до 8.06.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Дентална клиника ''Ситидент" - Клиника Персенк  

  • Ваучерът е на стойност 8 лв, на място в клиниката се заплащат 31.90 лв. ;
  • Ваучерът е за: Пакет за деца до 14-годишна възраст за превенция от кариес;
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони във ваучера;
  • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно цялата информация да бъде четима.
Дентална клиника ''Ситидент" - Клиника Персенк София1612
ул. Персенк 67
Работно време: Понеделник-неделя 08:00 - 20:00
Часове се записват от поделник до петък между 9:30-18:00ч.
За повече информация само в работни дни от 9:30-17:00ч.: + 359 882 661 652

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Новопробилите постоянни зъби на децата са с ниска устойчивост спрямо агресивните фактори в устната кухина, защото минерализацията им все още е ниска, релефът на зъбите е силно изразен и са трудни за почистване. Неотстранената и натрупваща се плака е причина за развитие на кариеси и пулпити - усложнения, които биха могли да се избегнат при ранно профилактично покритие на най-вдлъбнатите части (фисурите) на зъбите.

Пакетът включва:

  1. Обстоен стоматологичен преглед
  2. Почистване на зъбен камък и полиране
  3. Поставяне на силанти на всички първи молари/4 броя кътници/
  4. Локална Флуоризация на всички зъби-.Нанасяне на защитен флуориден лак със съдържание 0.1% флуорсилан,за подобряване на реминерализацията на емайла и превенция от кариеси на двете челюсти. При третиране на зъбите с флуоридни лакове се укрепва структурата на зъбите и се предотвратява развитието на кариес. Благодарение на флуора, който има способността да реминерализира увредена зъбна повърхност в ранен етап и тънкния защитен филм, който се образува върху зъбната повърхност се редуцира значително чувствителността на зъбите.

Флуоридните лакове с които се работи в клиниката са на Немската фирма VOCO и са подходящи за деца на всяка възраст.

Адхезивните мостове са малко познати на пациентите в България, но напоследък придобиват все по-голяма популярност като съвременно и модерно решение за заместване на единични липсващи зъби. Фактът, че могат да бъдат изработени директно, само в едно посещение, ги прави незаменими в случаите на спешност.Прочети още на: Модерно решение при липсващ зъб - адхезивен мост | Puls.bg - https://www.puls.bg/dentalno-zdrave-c-28/moderno-reshenie-pri-lipsvashch-zb-adkheziven-most-n-22014 Адхезивните мостове са малко познати на пациентите в България, но напоследък придобиват все по-голяма популярност като съвременно и модерно решение за заместване на единични липсващи зъби. Фактът, че могат да бъдат изработени директно, само в едно посещение, ги прави незаменими в случаите на спешност.Прочети още на: Модерно решение при липсващ зъб - адхезивен мост | Puls.bg - https://www.puls.bg/dentalno-zdrave-c-28/moderno-reshenie-pri-lipsvashch-zb-adkheziven-most-n-22014 Адхезивните мостове са малко познати на пациентите в България, но напоследък придобиват все по-голяма популярност като съвременно и модерно решение за заместване на единични липсващи зъби. Фактът, че могат да бъдат изработени директно, само в едно посещение, ги прави незаменими в случаите на спешност.Прочети още на: Модерно решение при липсващ зъб - адхезивен мост | Puls.bg - https://www.puls.bg/dentalno-zdrave-c-28/moderno-reshenie-pri-lipsvashch-zb-adkheziven-most-n-22014

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се