Skin Systems отварят център и в Испания. Замъкът за красота се нарежда сред ТОП местата за пластична хирургия в Европа.

5837
Skin Systems отварят център и в Испания.
Замъкът за красота се нарежда сред ТОП местата за пластична хирургия в Европа.

Скин Системс е една от най - пазените тайни на известните личности у нас и на VIP персони от чужбина! Бизнес дами, модни икони, телевизионни водещи, поп изпълнители и парти лъвове се доверяват на изкусните ръце на хирурзите от клиниката и професионалните съвети на екипа. Един от най - важните принципи на клиниката е - дискретност. Това гарантира на всеки лично пространство и свобода в избора. Важно е, че правим намеса само, ако сме 100% сигурни в дългосрочен резултат казват от клиниката. Случва се и да откажем увеличаване на бюст например, да убедим пациент, да не прави корекция. Това е изключително важно и изгражда доверие с пациента.

Нека заедно да обърнем хода на времето е девизът на лекарите от Замъкът на красотата - Болница "Скин Системс", която работи под ръководството на Д-р Катрин Крахтова - един от първите български лекари, въвели естетичната медицина у нас преди 15 години.

Преди броени дни Skin Systems отвори врати и в Испания. На осми септември бе открит медико-козметичен център "Addict” от веригата Skin Systems в Бенидорм, Испания. Градът наричан "испанския Манхатън” е един от най-известните и посещавани туристически дестинации по бреговете на средиземно море.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

реклама

Отличната работа и въвеждането на нови и доказани методи отреждат едно от челните места в областта на Болницата в България, а вече и в Испания. Сътрудничеството с най-големите европейски концерни, използването нанай-качествените импланти, апарати, продукти и консумативи затвърждава доверието на пациентите с всяка изминала година.
Голямата ни награда е, че нашите доволни пациенти се увеличават непрекъснато. Това ни дава стимул и ориентир, че вървим в правилната посока споделят лекарите от болницата.

В Болница "Скин Системс" можете преди всичко, да разчитате на задълбочена консултация повсички въпроси в сферата на красотата, които Ви вълнуват. Всички възможности за разрешение на конкретния казус се разясняват спокойно, и с грижа към индивидуалните нужди на всеки един пациент. Получавате указания какви са важните стъпки преди и след извършване на процедурите, ако такива се налагат. Ще Ви дадат съвети как в дългосрочен план да се грижите за себе си, за да получите най-добрите резултати. Консултациите се извършват от лекари-дерматолози, хирурзи, пластични хирурзи и др.

Повечето пациенти na Скин Системс, отдавна са се превърнали в близки до нас хора, защото важен е не само моментния резултат, а и цялостната дълготрайна грижа. споделя още екипът.

Ето и част от него:

Д-р Людмил Пеев - Специалист по пластична (конструктивна, реконструктивна и естетична) хирургия. Следдипломни курсове в България, Турция, Гърция, Македония, Румъния, Италия, Испания, Монако, Франция, Белгия и Китай.

Д-р Милко Ковачев общ и пластично-възстановителен хирург - Началник отделение по пластично-възстановителна и реконструктивна хирургия. Член на БАПРЕХ и ISPS.

Управител на "Skin Systems” Group е Д-р. Катрин Крахтова- Дерматолог и естетичен лекар. Тя е един от първите лекари въвели естетичната медицина в България. Има повече от 15 години опит в сферата и с множество специализации в България и чужбина.

Skin Systems Испания

Skin Systems Испания

Skin Systems в Испания


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се