УМБАЛ „Сърце и Мозък” Плевен с грижа и за пациентите без направление!

18621
УМБАЛ „Сърце и Мозък” Плевен с грижа и за пациентите без направление!

Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Сърце и Мозък” Плевен се включи към програмата "Здравен ваучер” за предоставяне на здравни услуги на пациенти, които не разполагат с направление за медицински прегледи. Често това са хора, които не ползват здравно осигуряване или такива, които живеят и работят в чужбина или не контактуват с личен лекар.

Здравният ваучер ще дава до -15% по-достъпна цена, в сравнение със стандартните цени в медицинското заведение. С ваучер, пациентите ще могат да ползват модерната апаратура на здравното заведение и да правят ЯМР, скенер, рентген или кардиологичен преглед, да посетят съдов хирург или невролог.

Болницата в Плевен разполага с клиники и отделения с най-високото Трето ниво на компетентност, съгласно националните медицински стандарти по кардиохирургия, съдова хирургия, неврохирургия, кардиология, електрокардиостимулация, анестезиология и интензивно лечение, неврология, интензивно лечение по кардиология, интензивно лечение по кардиохирургия, неинвазивна кардиология, инвазивна кардиология и образна диагностика. Клинико-диагностичните структури на болницата включват клинична и микробиологична лаборатория.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Ваучерите за пациенти без направление ще се купуват директно от електронната платформа omed.bg , която работи с над 100 реномирани здравни заведения и медицински лаборатории в страната и за последните 5 години е помогнала на над 100 000 българи да се погрижат за здравето си, на достъпни за тях цени.

Повече за предлаганите услуги в УМБАЛ "Сърце и Мозък” Плевен може да се види на нейната партньорска страница от ТУК

реклама


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се