9 причини да не правим секс на плажа

10296
9 причини да не правим секс на плажа

Подгответе се! Ние сме на път да вземем всичко забавно и романтично от плажния секс - но само защото ни е грижа. Сериозно, има много важни неща, които трябва да знаете преди да решите да се изправите пред предизвикателството. Но ако все пак прочетете тази статия и все още желаете да опитате, със сигурност сте по-смели от нас!

1. Пясъкът
Пясъкът на плажа е навсякъде и няма как да се отървете от него. Има голям риск да получите ожулвания, които могат да бъдат доста неприятни. Освен това пясъчните ожулвания около гениталната област могат да увеличат податливостта към инфекции, включително хламидия, херпес и ХИВ.

2. Малките същества

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

От медузи, които могат да ви жилят до малките микроби, които могат да влязат в деликатни области, рисковете които поемате са доста. Сигурни сме, че не изгаряте от желание да се срещате с тях.

3. Солената вода

Солената вода изсушава кожата на цялото тяло, така че представете си какво ще причини на чувствителната кожа на гениталиите ви. От друга страна това, ще премахне и вашето естествено физическо овлажняване. Никой не иска това.

4. Налага се да изчакате нощта

Освен ако не сте една от тези двойки, които обичат да бъдат хванати в крачка, сексът на плажа предполага да изчакате падането на нощта, което от своя страна крие риска да не забележите счупените стъкла, острите миди и раковини по плажа, от които може да получите сериозни наранявания.

5. Въпросът с презервативите

Ако държите на безопасния секс, трябва да избягвате водата, защото презервативът може да се изхлузи.

6. Инфекциите изобилстват.

Боклука по плажа е неизбежен, а от него във водата и пясъка се развиват микроби, бактерии и много други неприятности, които само чакат жертвите си.

реклама

7. Рискът от арест.

Както при всеки акт на публичен секс, винаги има шанс полицаите да са наоколо - или някой може да ви види и да им се обади.

8. Позите са ограничени.

Това не е нито времето, нито мястото да опитате нещо ново от Кама Сутра.

9. Удоволствието е по-малко

Ако все пак сте решили да правите секс на плажа и започнете да мислите за пясъка, бактериите, боклуците и случайните минувачи, едва ли ще можете да се отпуснете и да се насладите на изживяването, както бихте желали.

И сега, ако все още не сте се отказали или вече сме закъснели със съветите, може да споделите вашия опит в коментарите :)


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се