Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Няма да повярвате как японците си правят СПА процедури!

 
Няма да повярвате как японците си правят СПА процедури!

Минерална вода, гореща вана, релаксиращи соли – това най-вероятно е идеалната представа на повечето хора за идеалното СПА изживяване.

Но за японците това по-скоро е представата за скучна почивка. Затова те са измислили друг начин за СПА процедури.

А именно – вана със зелен чай, червено вино и какво ли още не. Това може да ви се случи в японски курорт Yunessun Spa And Resort. За някои това може да звучи странно, за други – любители на алкохола това е сбъдната мечта, но все пак има нещо нетипично в това да плуваш в басейн, пълен с топло червено вино, заобиколен от туристи и деца, нали?

Ако не сте особен любител на алкохола, може да се потопите във ваната със зелен чай. Така ще се плацикате в зелена течност все едно сте жаба. А може и в басейн с кафе, за да се отървете от целулита. Защото японците са категорични, че всички тези странни СПА процедури имат здравословен ефект върху организма на човек.

Ваната с червено вино например подмладява тялото, а зеленият чай - повишава здравето на кожата и имунната ни система.

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

4243

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !