Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Симулирате ли оргазъм? Не го правете, защото Вашият партньор може да познае кога свършвате!

 
Симулирате ли оргазъм? Не го правете, защото Вашият партньор може да познае кога свършвате!

Симулирате ли оргазъм? Вероятно можете да си го позволите за  една нощ, но вашият партньор винаги може да разбере кога се  преструвате.  Изследване, проведено в Университета на Ватерло разкри,  че  мъжете и жените,  които имат хетеросексуална връзка са доста умели в правилното възприемане на нивата на сексуално удовлетворение на техните партньори.

"Открихме, че средно, както мъжете, така и жените имат сравнително точни и обективни възприятия за сексуалното удовлетворение на техните партньори", казва   психологът  Ерин Фалис в свое изявление.  "Ние също така установихме, че когато има добра комуникация по сексуалните въпроси, това  помага на участниците да разберат сексуалното удовлетворение на техните партньори. Въпреки това, дори ако сексуалното общуване липсва, човек може да бъде доста точен в оценката на сексуалното удовлетворение на своя партньор, особено ако той или тя е в състояние да чете и емоциите на партньора си ".

Фалис и нейните колеги, са изследвали  84 хетеросексуални двойки, които са участвали в мащабно проучване за сексуалната функция и сексуалното удовлетворение. Без присъствието  на партньора си всеки участник е бил помолен да докладва за тяхното ниво на сексуално общуване, сексуално удовлетворение, удовлетворение от отношенията им, ангажираност във връзката, както и способността им да разпознават емоциите си.

Изследователите се надяват техните открития да помогнат да се разсеят заблудите за способността на мъжете и жените да общуват и да се разбират помежду си на сексуално и емоционално ниво.

Красиви и уверени! Вижте козметични процедури с големи отстъпки в ТОП клиники в България!

"Ние вярваме, че способността точно да се прецени взаимното сексуално удовлетворение ще помогне на партньорите да развиват сексуалните си  способности, така че и двамата да се радват на взаимоотношенията си. По-конкретно, способността да се определи дали техния  партньор е сексуално удовлетворен ще помогне на хората да решат дали да се придържат към  текущите сексуални практики  или да опитат нещо ново ", заявява Филис.

Според Института Кинси, 75% от мъжете и 29 % от жените докладват за постоянни оргазми при сексуален контакт с партньора си. В сравнение с 64 % от жените, които съобщават, че са изпитали оргазъм по време на последния си сексуален акт, 85% процента от мъжете казват, че  партньорът им е имал оргазъм. Изненадващо, само 40 на сто от мъжете и жените заявяват, че са изпитвали и  физическо и емоционално удовлетворение в рамките на една връзка.

 

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

10976

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !