Нещата, които жените обичат да чуват

8421
Нещата, които жените обичат да чуват

Да, така е: ние обичаме с ушите си! И особено обичаме да чуваме:

Изглеждаш красива!

Ако човек може да изброи три неща, без които жените не могат да живеят, те вероятно ще бъдат - добра храна, гардероб и обилни комплименти. Така, че не бъдете стиснати, когато става въпрос за ухажване и не пестете комплименти. Колкото повече давате, толкова повече има вероятност да получите в замяна. Кажете и всичко, че тя е супер - независимо дали става въпрос за външния вид, облеклото й, фигурата й, професионализъм по време на работа или кулинарни умения.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Д-р Шушма Даял, клиничен психолог, казва: Всеки от нас иска да получава комплименти, тъй като това подобрява нашата представа за себе си. Те ни помагат да се отървем от нашите задръжки, действа като мотивация и ни помага да подобрим нашата личност. Козметични процедури на ТОП цени за дамите, които обичат да се глезят ТУК.

Ти си първата жена в живота ми

Казвайки това, със сигурност ще й покажете, че сте мъж за една жена и че не държите да се прехвърляте от една приятелка на друга. Това ще я постави на пиедестал и тя ще ви бъде вярна в дългосрочен план. Внимавайте да не я ласкаете измамно обаче. Кажете това само когато го мислите и тя никога няма да постави под въпрос лоялността ви.

Велика си в леглото

Това със сигурност ще я накара да се чувства, като секс богиня и ще паднат всички задръжки под чаршафите. Високата оценка ще я накара да се почувства просто неустоима. Колкото повече я издигате на пиедестал и разбирате нейната сексуалност, толкова по-желаеща ще бъде тя да получите най-смелите си фантазии.

реклама

Сунил Гарг, експерт по въпросите на венерическите заболявания, заявява: Ще дадете супер тласък на сексуалността на жената, когато й кажете, че тя е супер в леглото. Така тя ще иска да даде повече от себе си.

Ще прекараш ли живота си с мен?

Повечето жени са склонни да бъдат ултра чувствителни и казвайки това, вие бъркате надълбоко в сърцето й. Също така ще затвърдите, че не сте заедно просто за да си поиграете с нея, но всъщност очаквате с нетърпение да прекарате целия си живот с нея. Кажете и, какъв непълен ще бъде животът ви без нея и че сега тя е неизменна част от вашето съществуване. Не се изненадвайте, ако тя се усмихва в продължение на дни!

Какво мислиш за .............?

Поискайте съвет от нея - независимо дали става въпрос за покупка на нов автомобил или просто за това какво трябва да облечете за работа. По този начин, вие не само твърдите, че нейното мнение е важно за вас, но също така, че уважавате нейните виждания. И ако все още имате съмнения, просто не забравяйте, че жените обичат да изразяват становището си по каквато и да е тема - така че оставете я да говори!

Какъв късметлия съм да те имам

Кажете й, че тя е единствената за вас. Ако не е тя, вие най-вероятно все още щяхте да бъдете сам. Жените обичат да са с мъже, които са кавалери и няма по-добър начин да и покажете, че сте истински джентълмен, от това да й благодарите за това, което е. Кажете й, че животът ви е красив, защото тя е част от него. Не се изненадвайте, ако откриете и изчервяване.

Винаги знаеш какво ми е на ума

Искате ли да я накарате да се чувства, като върховна богиня? Е, тогава всичко, което трябва да направите, е да й кажете, че тя знае какво мислите, преди дори да ви се налага да и го кажете. Дали това е любимото ви ястие за вечеря, подарък, който сте искали да купите за себе си или изобретателността й в леглото - няма значение. След като тя е убедена, че ви познава по-добре от вас самия, тя няма да се притеснява да дава повече, отколкото можете да поискате.

Обичам те

Въпреки, че сте го казали по всеки възможен начин - жените отдават много по-голямо значение на тези 2 вълшебни думи. Така че не забравяйте да й го казвате на точното място и в точното време, но когато тя най-малко го очаква. Чудите се защо? Кой не обича изненади? Особено ако имате сериозна връзка, не забравяйте да й го казвате още по-често.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се