OMed.bg се използва все повече от българите в чужбина

5869
OMed.bg се използва все повече от българите в чужбина

Елица работи във Франция и обмисля възможността да остане да живее в тази страна. В момента живее в Париж, от където е и приятелят й. С България обаче продължават да я свързват много приятелства, както и отношенията с близки и роднини. И не на последно място - възможността да си направи повечето важни прегледи и други здравни услуги у нас, възползвайки се от по-ниските цени.

Елица е един от най-новите клиенти на OMed.bg. За нея сайтът е една добра възможност лесно да си закупи медицински услуги онлайн, докато все още се намира в Париж, при това на много достъпни цени. И след като се върне в България - просто да отиде в съответните лечебни заведения и да се възползва от услугите им.

Ръст на клиентите от чужбина

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

През последните месеци екипът ни отчита осезаем ръст на търсенето на услуги от българи, живеещи в чужбина. Здравният туризъм винаги е бил добра възможност за нашата страна, в която цените за този тип услуги са много по-достъпни, а персоналът е високо-квалифициран. Преди обаче липсваше удобна онлайн платформа, която да позволява лесното закупуване на здравни услуги онлайн. С Ofertomed.bg се опитваме да запълним именно тази ниша, а нарастващото търсене от страна на българи извън България показва, че сме на прав път.

Какво се търси?

Най-често тази аудитория търси стоматологични услуги, очни операции, пластична хирургия, но не с рядкост и покупките на широк спектър от други медицински услуги, включително импланти, изследвания на щитовидната жлеза и на гърдите.

Едно от основните предимства на този тип здравен туризъм е, че през лятото той може да се комбинира заедно с почивката в България и гостуване на близките. В този случай разходите за транспорт така или иначе са калкулирани и възможността за евтини медицински прегледи или други здравни услуги е още по-изгодна.

Здравето като подарък за близките

реклама

Една добра възможност за българите, живеещи в чужбина, е да закупят чрез OMed.bg ваучери за медицински услуги, които да предоставят на своите родители и роднини в България. Здравето със сигурност е един от най-стойностните подаръци, а възможността да осигурим на нашите близки качествено лечение, когато имат нужда от него, може да се окаже безценна. При това - като извършим всичко онлайн и не се налага да пропътуваме километри за целта.

Възможността за закупуване на услуги от водещи български болници направо по интернет е много добър пример за това, как технологиите променят живота ни, добавят удобство, спестяват ни време и пари. Днес, използвайки OMed.bg, всеки желаещ, без значение в коя част на света се намира, може лесно да си закупи желаната медицинска услуга в България и да я използва след като се прибере. В бъдеще екипът ни планира да предложи и други удобства за нашите клиенти, които ще улеснят още повече живота им.

Електронното здравеопазване е един от най-динамичните ИТ сегменти и нашата цел е OMed.bg да се наложи като най-популярния портал в тази сфера у нас, позиционирайки България като разпознаваема дестинация за онлайн здравни услуги по целия свят.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се