Проучване установи, че децата са 800% по-лоши, когато майките им са в стаята

23843
Проучване установи, че децата са 800% по-лоши, когато майките им са в стаята

Едно проучване, проведено от катедра по психология в университета във Вашингтон, разкри, че децата са 800% по-лоши, когато майките им са в стаята. Ако децата са под десет години, процентът се удвоява до 1600%.
Проучването включва 500 семейства и отчита нуждите на детето, склонността му към плач, крясъците, дали "забравя" как се ходи, кои думи да използва, дали прави по-глупави действия.

Прегледай се с до -75% в клиники и лаборатории в цялата страна!

Професор, специалист по семейна психология и бракове, д-р K.P Лайбовиц ни даде поглед върху проучването. Това, което открихме е, че децата, които са едва на осем месеца могат да играят щастливо, но при вида на майка им да влиза в стаята 99.9% започват да плачат, напълват памперсите или се нуждаят от незабавното й внимание. 0.1% от децата, привидно-уверени, след като чули гласа на майка си започнали да хвърлят неща и попитали за закуска, въпреки че току-що били хапвали. Наистина изключително.

реклама

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Паул Оусен е баща на 3 деца и участник в проучването и е шокиран от резултатите. "Винаги съм се чудил защо не може да направи нищо сама."
Проучването също установи, че въпреки използването на същите дисциплинарни методи, 100% от децата са по-изпълнителни спрямо инструкции изречени от някой друг, но не и от техните майки.
Майка на 4 деца, Лиса Пауел, споделя: "Не ми е нужно проучване, за да установя тези неща."
Д-р Лайбовиц работи по разработването на спрей, който маскира майчините феромони. Смята, че това би облекчило доста родителите, но все пак препоръчва да се инвестира в други сфери.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се