Чатбот ще проверява симптомите за коронавирус.

3296
Чатбот ще проверява симптомите за коронавирус.

Само 2 години след създаването на хитовото Healthy - първия по рода си у нас чатбот (софтуерен робот), който напомня за провеждането на профилактични прегледи или медицински изследвания, създадохме негов роднина - Corona Healthy. Това е разработка, която осъществихме заедно с един от специалистите в българската вирусология - д-р Ина Бучкова.
Ботът ще задава въпроси, а потребителя ще отговаря и така в рамките на 1 минута ще има резултат, който варира в съответствие с отговорите. Програмата ще дава и важни контакти, ще препраща към основни статии по темата, онлайн консултации с вирусолог или личен лекар.
Опитахме се най - бързо да отговорим на търсенето и да използваме опита, който събрахме през последните 2 години с работата по проекта Healthy. Тестването е безплатно и се надяваме, че ще помогне на много хора в този сложен момент.
Интересен факт е, че един от разработчиците на проекта все още е под карантина поради съмнения от зараза с Covid-19. Използвахме неговото преживяване и опит с институциите, той пръв тества чатбота и даде положителна оценка!
Това е първата версия на бота, но не и последната. Решени сме да направим този продукт полезен и забавен. Можеш да се запознаеш с Corona Healthy - натисни тук!Картата може да се отвори от тук.
Здравни консултации ОНЛАЙН може да видите от ТУК
Дезинфектанти от тук
Тестове, маски, прегледи от тук

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Прочетете още:
Симптомите на коронавирус Covid-19
Как да се предпазим от Коронавирус Covid-19?
Коронавирус Covid-19: Митове и факти


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се