Мислите на бременната жена трябва да бъдат изпълнени със светлина, топлина и любов!

4095
Мислите на бременната жена трябва да бъдат изпълнени със светлина, топлина и любов!

Бременността е вълшебство! Един процес на създаване и израстване на нов живот. Една кратка приказка на свързаност, подкрепа и любов. Една нова душа е избрала да се роди във физическо тяло и да поеме по пътя на живота. Бременността е трепетно очакване на новата светлина в живота. Още със самото зачеване душата на детето започва своя път. Още в утробата на майката то започва да развива както своето физическо тяло, така и своята душа. Според много психолози бебето усеща емоциите, мислите и чувствата на майката още докато расте в корема й. Ето заради това мислите на бъдещата майка трябва да бъдат чисти и любящи.

Винаги в душата на детето се запечатва отношението, с което е преминала бременността. Дали е било желано и чакано или е било неочаквано и неискано. Детенцето винаги усеща емоциите на майката към него, към неговия баща, към околния свят. Ето затова майката трябва да бъде изпълнена с любов и топлина, както към своето бебче, така и към неговия баща. Отношенията между родителите са ключови за здравата и щастлива душа на детенцето. То винаги знае кога мама и татко се обичат и има истинска обич между тях и винаги усеща неразбирателствата и проблемите, които "привидно" не достигат до него. Всяка една емоция остава отпечатък у детската душа.

Бременността е един от най-красивите периоди в женския живот. Жената в този момент от живота си трябва да цъфти, защото детенцето е именно нейната пролет. Новият живот е блясъкът и новият период в живота на жената, така както за дърветата и цветята пролетта носи възраждането. Всяка една жена, която чака своето детенце с любов и трепет, свети и грее. И така трябва да бъде, защото всяка една душа, която идва на този свят заслужава да бъде посрещната именно по този начин - топло и приказно.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Скъпи жени, не мислете за всичко лошо, което може да случи по време на бременността, дори и ако в миналото сте имали неуспешни или усложнени износвания на детето. Не мислете за начинът, по който ще протече раждането или за всичко онова, което ви плаши. Наслаждавайте се на тази приказка, която е вълшебна, а трае едва 9 месеца. Какво по-вълнуващо от усещането, че нов живот се възражда в теб. Какво по-истинско от мисълта, че скоро ще се появи на нов свят именно вашето детенце. Какво по-стойностно от усещането, че ще имате възможността да подкрепяте един нов човек по пътя на живота. Наслаждавайте се на всички тези прекрасни и истински мисли и усещания. Знайте, че вашата висока и положителна вибрация достига до детенцето и го зарежда с жизнена енергия.

реклама

Цъфтете, скъпи жени. Разцъфвайте и грейте през този вълшебен период, а и не само през него. Нека новият живот, който се развива у вас да грее и да осветява вас самите и околния свят. Нека щастието и любовта ви струят безусловно към вашето детенце, към неговия баща и към света.

Мислете за всичко онова, което искате да направите за вашето детенце. Мислете за това как да бъдете осъзнат родител и се наслаждавайте на процеса. Фокусирайте се върху всичко положително и избягвайте лошите мисли.

Всяка една ваша любяща емоция и всяка една ваша положителна и топла мисъл достигат енергийно до душата на детенцето и тя също започва да свети, точно като вашата.

Автор: Лилия Илиева


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се