Молитва за прекрасен и успешен ден!

4459
Молитва за прекрасен и успешен ден!

Денят се познава по сутринта. Затова нека заредим утрото с красиви и обнадеждаващи мисли. Позитивната енергия и ведрата нагласа променят енергията на ума и тялото. Именно те могат да бъдат истински магнит за щастливи моменти и радост. Отделяйте в ранните часове на деня по няколко минути, за да си пожелаете един слънчев и успешен ден. Създавайте си сами красотата и енергията в деня. Правете всеки ден специален и различен сам за себе си.

Нека следващите думи бъдат вашият поздрав към новия ден и горивото на предстоящи щастливи събития!

Нека този ден бъде специален, защото именно аз избирам да го направя такъв. Днес ще избера радостта и щастието. Ще изпълня себе си с положителна енергия, любопитство и магнетизъм. Избирам да поддържам позитивния си заряд и да се наслаждавам на всеки миг от деня.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Днес ще избера да видя щастието в малките неща. Ще позволя на слънчевите лъчи да погалят кожата ми, ще се насладя на вятъра, който ще разпилее косите ми. Днес избирам да обърна внимание на цветовете на природата. Днес ще се насладя на дърветата и цветята, покрай които минавам. Ще се свържа с природата и ще увелича жизнената си енергия.

Днес ще облека красиви дрехи, защото избирам да усещам деня като специален. Ще си сложа любимия парфюм и ще се погрижа за себе си. Ще си отделя времето, което заслужавам.

Днес ще се изпълня с благодарност за всичко, което имам в живота си и ми носи щастие. Ще усетя отново радост и признателност за доброто ми семейство, за работата, която имам, за всички любими хора и приятели, за щастливите събития и случайности. Днес ще бъда благодарен за всички трудни моменти, които ме направиха силен и устойчив на вълните на живота.

Днес ще се откажа от очаквания и ще дам шанс на деня да се разгърне в целия си потенциал.

Днес ще бъда свободен от тревоги и притеснения, защото знам, че те не ми помагат по никакъв начин. Ще избера в ума ми да има тишина и спокойствие или хубави и топли мисли.

реклама

Днес си обещавам да направя нещо ново и необичайно за себе си, което да допринесе за моето лично развитие. Редовните малки крачки водят до разкриване на пълния ми потенциал. Днес избирам да направя стъпки в тази посока и да започна да надскачам себе си.

Днес избирам да бъда версията на себе си, която винаги съм искал да бъда. Ще се опитам и ще бъда търпелив и любящ към себе си, ако не се справя според желанията си.

Днес избирам да направя нещо за себе си, което да ме накара да се почувствам специален - масаж, любима торта, разходка или точно това нещо, което така обичам, но все не ми остава време за него.

Днес избирам да се почувствам успешен, важен и ценен. Всеки е уникален и единствен на тази планета и именно тази идентичност и различност правят света така шарен и интересен. Днес избирам да оценя себе си така, както заслужавам. Избирам да си дам любов и признание.

Днес избирам да изпълня сърцето си с любов към себе си, моите любими хора и всичко онова, което обожавам на този свят.

Днес искам да усещам лекота и спокойствие в душата си и в събитията. Ще имам доверие към себе си, Вселената и всичко, онова, което ми се случва.

Днес съм изпълнен с енергия, любов и щастие, защото ще бъде един специален ден!

Нека тези думи бъдат началото на един успешен, топъл и спокоен ден. Не забравяйте да вземате максимума от всеки момент и да ги изживявате като за последно. Ето тогава ще заспивате удовлетворени и с туптящи сърца за живота.

Автор: Лилия Илиева


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

Свързани услуги

Изследване на АНТИТЕЛА ТАТ и МАТ на щитовидната жлеза от Лаборатории Кандиларов!
-27%
31,80 лв.
23,20 лв.
Изследване на хормона на щитовидната жлеза TSH от Лаборатории Кандиларов!

Изследване на хормона на щитовидната жлеза TSH от Лаборатории Кандиларов!

Важи за: София, Варна, Пловдив, Търговище

3738 закупени
-52%
15,90 лв.
7,60 лв.
реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се